Spor
  • 8.4.2021 12:00

Ahmet Çakar : Alanyaspor'un kalecisi topa elini uzatmak lütfunda bile bulunmadı

Aytemiz Alanyaspor'un Portekizli kalecisi Jose Marafona'nın yediği gol sosyal medyayı salladı. Ayrıca maç 1-0 devam ederken Khouma Babacar'ın boş kaleye kaçırdığı gole de takım arkadaşları inanamadı. Beşiktaş bu pozisyondan kısa süre sonra Ghezzal ile ikinci golü buldu. 40 yılını futbola verdiğini ifade eden usta yazar Ahmet Çakar, 'Top kimseye çarpmıyor ama Marafona elini uzatma zahmetinde bulunmuyor.' ifadelerini kullandı. İşte son dakika Beşiktaş haberleri...

Son dakika Beşiktaş haberleri... Lider Beşiktaş dün akşam ağırladığı Alanyaspor'u Cenk Tosun, Ghezzal ve N'Koudou'nun golleriyle 3-0 mağlup etti. Corona virüsten döndüğü gün golünü atan Tosun Paşa dikkat çekerken maçın ardından Babacar'ın kaçırdığı gol ve Marafona'nın hatası çok tartışıldı. Aytemiz Alanyaspor Twitter hesabını kitlemek durumunda kaldı. Usta yazarlar Beşiktaş - Alanyaspor maçını değerlendirdi.

"BAZI POZİSYONLAR NE OLUYOR YA DEDİRTTİ..."

Sabah Gazetesi yazarı Ali Gültiken, Oğuzhan Özyakup'un beklentilere yanıt verdiğini ifade etti.

'Ghezzal'ın pozisyonuna dönmesi, Cenk'in oynaması ve Larin'in de sezon başında en verimli olduğu yere geçmesi, Beşiktaş'ta çarkları yeniden yerine oturttu. Bu sistem, Beşiktaş'ta hem oyuncuları hem de takımı verimli hale getiriyor. Özellikle forvet bölgesinin topla ilişkileri iyi olduğunda oyun da rahatlıyor, pozisyonlar da geliyor.

İlk yarıda direkler müsaade etse Beşiktaş soyunma odasına 4 golle giderdi. Cenk'in golünün dışında direkten dönen toplar, kaleye atılan şutlar ve yoğun baskı Beşiktaş'ın gücünü tekrar yansıtması açısından önemliydi. Kolay değil... Ligin topa en çok sahip olabilen takımlarından biri olan Alanya'ya karşı bu kadar pozisyon bulup, oyunu elinde tutmak kalite göstergesidir.

Güncellenme Tarihi : 8.4.2021 12:09

İLGİLİ HABERLER