Spor
  • 7.11.2016 01:09

Ahmet Çakar'dan Fikret Orman'a sert tepki

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Beşiktaş Trabzonspor maçının ardından Fotomaç gazetesine uygulanan sansür konusunda sert cümlelerle tepki gösterdi. Çakar, gazeteci Rıdvan Akar ve Candaş Tolga'ya da tepki gösterdi.

Dün oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçında, hakem Mete Kalkavan'ın atalarına dikkat çeken manşeti sebebiyle çalışanlarına Beşiktaş tesislere girmeme yasağı getiren Beşiktaş'a tepkiler büyüyor.

Sabah Spor'un usta yazarlarından eski futbol hakemi ve yorumcu Ahmet Çakar Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında 2016 yılında böyle bir sansürün olamayacağını vurgulayarak Başkan Fikret Orman'a tepki gösterdi.

Uygulamanın tehlike doğuracağına dikkat çeken Çakar "Tehlikenin farkında mısınız?" diye sordu.

Beşiktaş Yönetim Kurulu tarafından Fotomaç gazetesine uygulanan sansürü kınayan Çakar şöyle konuştu:

"FAŞİSTÇE DİKTATÖRCE UYGULAMA"

"Spor medyasına ki bugün Fotomaç A Spor, Sabah gazetesine yapılan faşist diktatörce yapılan sansür uygulanmasından dolayı Beşiktaş Yönetim Kurulunu kınıyorum ki içlerinde Rıdvan Akar denilen gazeteci Candaş Tolga denilen gazeteci .. Bugün bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye bir şey yok. Susma sustukça sıra sana gelecek diye bir laf var. Bugün Beşiktaş Yönetim Kurulu Fotomaç gazetesini dolayısıyla, Sabah gazetesini dolayısıyla A Spor dolayısıyla A Haber'i bir faşizm bir diktatörya bir sansür uygulaması yapmıştır.

"FENERBAHÇE'Yİ ÇOK ELEŞTİRDİM AMA BÖYLE SÖZ DUYMADIM"

Fenerbahçe'yi en ağır bir biçimde eleştirmiş biriyim. Ama bir günden bir güne ben hatırlamıyorum ki Beyaz TV, Fenerbahçe tesislerine giremez, Saraçoğlu'na giremez Samandıra'ya giremez diye bir söz duymadım."

2016 YILINDAYIZ

Öte yandan, maçın hakemi Mete Kalkavan'ın elinin kartal pençesi yapılması ve aynı ifadenin başlık olarak kullanılması hakkında gelen soruya Çakar, "Tabi ki normal başlıktır, atacağım başlığı yöneticiye mi soracağım 2016 yılındayız" dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 7.11.2016 00:32

İLGİLİ HABERLER