Gündem
  • 1.12.2021 23:02

Ahmet Hakan: Gökçek'i yayına Arınç'ın düşmanı olduğu için çıkarmadım

Bülent Arınç'la hararetli bir tartışmanın içine giren Ahmet Hakan, programına konuk olarak aldığı Melih Gökçek'le ilgili, "Melih Bey'i Bülent Arınç'ın düşmanı olduğu için çıkarmadım." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Eski TBMM Başkanı ve Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Bülent Arınç'ın yaptığı açıklamalar ve onlara yanıt veren Ahmet Hakan arasındaki polemik kamuoyunun gündemine oturdu.

Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te moderatörlüğünü yaptığı Tarafsız Bölge programında bu akşam konuğunun Melih Gökçek olması, tepki topladı.

TEPKİLERE YANIT VERDİ

Sosyal medyadan gelen "Melih Gökçek'i Bülent Arınç'ın düşmanı diye mi çıkardın" tepkilere kayıtsız kalamayan Ahmet Hakan, canlı yayında açıklama yaptı.

"MELİH BEYİ, ARINÇ'IN DÜŞMANI OLDUĞU İÇİN ÇIKARMADIM"

"Melih Bey'i Bülent Arınç'ın düşmanı olduğu için çıkarmadım." diyen Hakan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Herkes bir şey söylüyor, Melih Gökçek taraftarları bana kızıyor. Ya işte niye sıkıştırıyorsun bu kadar falan diye. Bazıları şey diyor, bu Ahmet Hakan Bülent Arınç bugün ona sert bir şey yazdı, o da tuttu Bülent Arınç'ın düşmanı Melih Gökçek'i çıkartarak ona bilmem ne yapmak istedi.

Ya kardeşim, biz bunu kaç gün önce planladık? 10 gün oldu. Hayır şey olsa, ya Melih bey konuşun Arınç'a çakın desek, buna çanak tutsak eyvallah. Ama böyle bir şey yok. Öyle kişisel polemiklerle buradaki programı birbirine karıştırmayız. "

 

Ahmet Hakan: Gökçek i Arınç ın düşmanı olduğu için çıkarmadım #1

 

 

Güncellenme Tarihi : 1.12.2021 22:55

İLGİLİ HABERLER