Spor
  • 6.6.2014 11:49

Ahmet Nur Çebi'den ilginç Diego açıklaması

Çebi, Gökhan Töre için girişimlerin sürdüğünü söylerken, Diego Ribas transferi ile ilgili ilginç bir açıklamaya imza attı.

Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Beşiktaş'ın Diego ile ilgilendiğini, oyuncu Fenerbahçe'ye imza attıktan sonra öğrendim" dedi.

TRT Spor'a konuşan Çebi, transferde 3 yabancı ve 2 yerli oyuncu alarak kadrolarını güçlendireceklerini söyledi. Çebi "Bu 4 yabancı ve 1 yerli de olabilir. Bu konuda çalışmalar yapılıyor. 10-11 milyon euro civarında bir bütçe ile yola çıktık ama bütçemiz 3-4 milyon euro daha artacak" dedi.

Kulüpte şimdiye kadar sadece Tolga Zengin transferinin içinde yer aldığını, diğer transferlere karışmadığını belirten Çebi, "Ronaldinho transferi için başkan Fikret Orman, görüşmeleri benim yürütmemi istedi. 4.5 milyon euroya, sponsor bulunca anlaştık. Sonra Ronaldinho gelmeme kararı aldı" açıklamasını yaptı.

Çebi'den ilginç Diego açıklaması

"Beşiktaş'ın Diego ile ilgilendiğini, oyuncu Fenerbahçe'ye imza attıktan sonra öğrendim" diyen Çebi, Olcan Adın konusunda da yönetimin kendisini görevlendirdiğini dile getirdi. Beşiktaş 2. Başkanı, "Ben İbrahim Hacıosmanoğlu'nu aradım. Satmak istemediklerini söylediler. Satmak istemiyorlarsa ilgilenmek bize yakışmaz" diye konuştu..

"Gökhan rakiplerimizden birine giderse..."

Çebi, Gökhan Töre'nin bonservisi için Beşiktaş'ın öncelikli olduğunu vurgularken "Ama daha iyi şartlarda alabilirsek transferi gerçekleşebilir. Rubin Kazan, yeniden kiralamak istemiyor" dedi.

Beşiktaş 2. Başkanı, Galatasaray'ın da ilgilendiği Gökhan Töre'nin rakiplerden birine gitmesine üzüleceğini dile getirdi.

"Keşke baskı yapabilseydim"

Fernandes için geçen sezon başında bir Rus kulübünden teklif geldiğini belirten Çebi, "Ancak Önder Özen, başkanımıza satılmaması gerektiğini söyledi. Keşke o gün başkana baskı yapabilseydim dedi.

"Yeni sezon Olimpiyat'ta ya da Başakşehir'de oynayacağız"

Ahmet Nur Çebi, göreve geldikten sonra Beşiktaş'ta mali disiplin sağladıklarını, Vodafone Arena'nın çatısının en geç şubat'da kapatılacağını bu süreçte Olimpiyat veya Başakşehir statlarından birinde oynayacaklarını sözlerine ekledi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:26

İLGİLİ HABERLER