Ailesi ile geldiği Salda Gölü'nde can verdi

1 dk okuma
Ailesi ile geldiği Salda Gölü'nde can verdi

Hızlı Özet

Burdur'un dünyaca ünlü Salda Gölü’nde balon simitle açılan bir kişi boğuldu. Cesedi dünya rekoru denemesi yapan Derya Can'ın dalış ekibi çıkardı.






Burdur'un dünyaca ünlü Salda Gölü’nde balon simitle açılan bir kişi boğuldu. Cesedi dünya rekoru denemesi yapan Derya Can'ın dalış ekibi çıkardı.



Olay, öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Denizli'nin Çivril ilçesinde oturan Hasan İlhan (29), eşi ve 2 çocuğuyla Yeşilova'daki Salda Gölü kenarındaki halk plajına geldi. Balon simit üzerine binerek göle açılan Hasan İlhan yüzme bilmediği için şişme simit üzerinden düşerek gölde çırpınmaya başladı. Bir süre sonra Hasan İlhan'ın çırpındığını gören eşi bağırarak çevredekilerden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Hasan İlhan'ın eşi sinir krizi geçirirken sağlık ekipleri genç kadını ambulansa götürdü. Yaklaşık yarım saatlik aramanın ardından Hasan İlhan'ın cansız bedenine ulaşıldı.



Burdur'un dünyaca ünlü Salda Gölü’nde balon simitle açılan bir kişi boğuldu ile ilgili görsel sonucu



Bir süredir rekor denemesi için dalış çalışmalarını Salda Gölü'nde yapan Dünya Serbest Dalışçı Derya Can'ın dalış ekibindeki dalgıçlar tarafından bulunup tekneye alınan Hasan İlhan'ın cenazesi kıyıya çıkarıldıktan sonra otopsi için hastaneye götürüldü.



Salda Gölü'nde bir kişi boğularak yaşamını yitirdi



Görgü tanığı Abdülkadir Yıldız, "Yanımızda balon simidin boş olduğunu gördük ne olduğunu biz de anlayamadık. Göl çok kalabalıktı çevredekiler de bağırmadı, biz olaya çok yakındık ne olduğunu biz de anlayamadık. Kıyıdakilerin bağırmasıyla boğulma vakasının olduğunu öğrendik" dedi.



Burdur'un dünyaca ünlü Salda Gölü’nde balon simitle açılan bir kişi boğuldu ile ilgili görsel sonucu



Tekneye alınan cansız bedene bakamayan Derya Can teknenin ucunda beklerken dalış ekibi cansız bedeni çıkartıp görevlilere teslim etti.




Bu haber 392 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Pusula Holding yöneticilerinden İsviçre’ye servet transferi!
Asayiş

Pusula Holding yöneticilerinden İsviçre’ye servet transferi!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü dev fon soruşturmasında çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Pusula Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan ile Pusula Portföy Başkanı Muhammed Yarız’ın hesaplarından İsviçre’ye toplamda 15 milyon dolar ve 25 milyon euro transfer edildiği saptandı.

Habervitrini14326 Görüntüleme
Bakan Gürlek: İki faili meçhul dosya daha aydınlatıldı
Asayiş

Bakan Gürlek: İki faili meçhul dosya daha aydınlatıldı

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, İstanbul ve Osmaniye’de yıllardır aydınlatılmayı bekleyen iki cinayet dosyasının daha çözüldüğünü açıkladı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da 2018 yılında işlenen cinayetle ilgili yeni bir şüpheli tespit edilerek tutuklandı. Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ise kaybolan Ayşegül Yaşar’ın cansız bedenine ulaşıldı. Dosyada şüpheli ile anne ve babası gözaltına alındı.

Habervitrini13589 Görüntüleme
Alihan Kuriş soruşturmasında 23 şirkete kayyım atandı! 29 gözaltı var!
Asayiş

Alihan Kuriş soruşturmasında 23 şirkete kayyım atandı! 29 gözaltı var!

Alihan Kuriş suç örgütüne yönelik soruşturmada kayıt dışı para ve menkul kıymet transferi yapıldığı tespiti üzerine 29 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 23 şirkete ise kayyım atandı.

Habervitrini12130 Görüntüleme
Görevden uzaklaştırılan Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'a yurt dışına çıkış yasağı
Asayiş

Görevden uzaklaştırılan Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'a yurt dışına çıkış yasağı

HSK tarafından 3 ay süreyle görevden uzaklaştırılan Bozova Cumhuriyet Savcısı Türkşad Kunthan Uçuk, hakkında yürütülen "kamu görevlisine hakaret" soruşturması kapsamında adliyeye gelerek teslim oldu. Uçuk hakkında yurt dışına çıkış yasağı uygulanmasına karar verildi.

Habervitrini9361 Görüntüleme