Spor
  • 11.1.2014 00:02

Ajax Teknik Direktörü'nden Sneijder’e övgü

THY Antalya Cup 2014’ün ikinci maçında Galatasaray, Hollanda’nın Ajax takımını 2-1 yenerek, turnuvada finale yükseldi. Galatasaray Pazar günü İskoç takımı Celtic ile final maçı oynayacak.
Karşılaşma sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, ikinci yarıdaki ilk 11 değişikliğin ardından, son oyuncusu Yiğit Gökoğlan’ın değiştirilmemesine tepki göstererek basın toplantısına katılmadığı bildirildi.
Ajax Teknik Direktörü Frank De Boer, bir haftadır Antalya’da antrenman yaptıklarını belirterek, "Yeniden bir tempo tuttuk. İlk yarıda verilmeyen golün geçerli olduğunu düşünüyorum. Alınan sonuçtan ve oynanan oyundan memnun değilim. Ama önemli olan takımı görmekti. İkinci yarı 4-4-2 sistemine geçtik. Alışık olmadığımız bir sistemdi. Ancak bu sistemde de takımı görmek güzel oldu" diye konuştu.

"SNEIJDER HOLLANDA’NIN VAZGEÇİLMEZ OYUNCULARINDAN"
Frank De Boer, bir basın mensubunun "Sneijder’i nasıl buldunuz?" sorusuna ise, "Sneijder, çok iyi bir oyuncu. Kalitesi tartışılmayacak bir oyuncu. Juventus’a attığı golle form grafiği her geçen gün yükselmeye başladı. Galatasaray’daki kaliteli oyuncularla birlikte oynamasıyla performansının daha da yükseltmesi gerekiyor. Yeteneklerini daha da gösterecek. Sneijder, Hollanda Milli Takımı'nın her zaman genç yeteneklerinden birisidir. Çok şey beklediğimiz ve milli takımın vazgeçilmez oyuncularından birisidir” cevabını verdi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:35

İLGİLİ HABERLER