Spor
  • 27.3.2020 09:34

Ajaxlı Abdülhak Nuri, 2 yıl 9 ay sonra uyandı

2017 yılında sahada kalbi duran ve 1 yıl komada kalan Hollanda ekibi Ajax'da forma giyen Abdelhak Nouri'nin son durumu ile ilgili ağabeyi Abderrahim bilgi verdi. Abderrahim, kardeşi Abdelhak Nouri'nin 2 sene 9 ay sonra komadan uyandığını söyledi.

8 Temmuz 2017'de Ajax'ın Werder Bremen ile oynadığı maçta kalbi duran ve 1 yıl sonra komadan uyanabilen Abdelhak Nouri'nin son durumu ile ilgili ağabeyinden açıklama geldi.

Hollanda'da katıldığı bir TV programında konuşan büyük ağabeyi Abderrahim yaptığı açıklamada kardeşinin yaşam mücadelesine devam ettiğini ve bir şekilde iletişim kurduklarını ve kendi başına yapabildiği şeyleri anlattı.

"Nerede olduğunun farkında"

Son durumuyla ilgili, "Uyuyor, uyanıyor, yiyor ama yataktan kalkamıyor. Son zamanlarda kaşlarını kaldırarak geliştirdiğimiz bir iletişim şeklimiz var. Bu onun için en iyi spor olarak görünüyor. Nerede olduğunun farkında, ailesi ile olduğunun farında. Onunla sık sık konuşuyoruz ve maçları bile izliyoruz." sözlerini kullandı.Nouri'nin talihsiz olayın ardından yaşam mücadelesine devam ettiğini belirten ağabeyi, Nouri'nin kendileriyle birlikte olduğu için Allah'a her gün şükrettiklerini belirtti.(Sporx)

Güncellenme Tarihi : 27.3.2020 09:35

İLGİLİ HABERLER