Yaşam
  • 29.10.2012 01:00

Ajda Pekkan fena düştü

Kıbrıs'ta sahneye çıkan Ajda Pekkan, Orhan Gencebay için düzenlenen vefa gecesine katılmadığı yönündeki eleştirilere sert yanıt verdi

Ajda Pekkan, Kurban Bayramı'nın üçüncü günü Kıbrıslılıların gönlünü fethetti. Savoy Otel'de sahneye çıkan Pekkan, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Orhan Gencebay'ın vefa gecesine katılmadığı yönündeki eleştirilere veryansın eden Süperstar, sert konuştu: Ben üzerime düşeni yaptım. Gelemeyeceğimi söylemek için aradım. Herkesin kariyerinde durması gereken bir nokta var. Albümde yer almam, bütün konserlerinde olacağım anlamına gelmez.

KÖTÜ DÜŞTÜ DİZİ KANADI

Dizi kanayan Pekkan yaşadığı durumu seyircilere belli etmeden şarkılarını söyleyip dans etmeye devam etti. Sanatçı sahneden indiğinde kostümündeki kan izleri dikkat çekti. Pekkan yaşadığı kaza hakkında ‘Benim keyfim yerinde olunca her şey ters gidiyor. Sahnede de küçük bir kaza atlattım. Ama önemli değil’ dedi. Ajda Pekkan’a ilk yardım odasında yardımcıları tarafından müdahale edildi. Ajda Pekkan’dan önce Asena sahneye çıktı. Asena’nın performansı da izleyenlerden büyük alkış aldı.
Sahnede ufak bir kaza geçirerek yere düşen Ajda Pekkan'ın dizi kanadı. Yaşadığı durumu seyircilere belli etmemeye çalışan sanatçının yardımına orkestra şefi Taşkın Sabah yetişti.
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:38

İLGİLİ HABERLER