Gündem
  • 30.1.2018 05:10

AK Parti açıkladı!.. CHP ÖSO'dan neden nefret ediyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında MYK topladı. MYK devam ederken Parti Sözcüsü Ünal yaptığı açıklamada "CHP'nin PKK ve YPG'ye gösterdiği sempatiyi biliyoruz. CHP, terör örgütü PKK/PYD'ye tek bir şey söylemezken, ÖSO'dan neden nefret etmektedir? CHP'nin ÖSO'yu itibarsızlaştırmasının amacı ne?" dedi.

Arşiv: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Parti genel merkezinde saat 19.15'te başlayan toplantı yaklaşık 2 saat sonra sona erdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, MYK devam ederken basın toplantısı düzenledi.

Ünal'ın konuşmalarından öne çıkanlar:

Afrin bölgesi terörden temizlendikten sonra tıpkı Fırat Kalkanı'nda yaptığımız gibi buralar gerçek sahiplerine teslim edilecek.

CHP'nin PKK ve YPG'ye gösterdiği sempatiyi biliyoruz. CHP, terör örgütü PKK/PYD'ye tek bir şey söylemezken, ÖSO'dan neden nefret etmektedir?

CHP'nin ÖSO'yu itibarsızlaştırmasının amacı ne? CHP ÖSO'dan ne istiyor, neden nefret ediyor?

 Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'si çoklu kişilik bozukluğu yaşamaktadır. Bazen PKK'lı, bazen PYD'li, bazen DHKPC'li, terör sevici tiplerin radikal ve kendi devletine 'seri katil' diyen tiplerle ortaya çıktığı ve onların adeta odağı, mihrakı haline gelen bir yapıya dönüşmüştür.

CHP'nin çirkin ifadelerini kendilerine iade ediyoruz.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan bugün Türkiye'nin kendilerine yüklettiği misyon için canla ve başla mücadele etmektedir.

[Zeytin Dalı Harekatı] CHP her konuda olduğu gibi bu konuda da 2 gün 3 gün milli duruş sergiliyor. 3 gün sonra bu duruşu bozarak başka bir noktaya geçiyor.

Seçim ittifakı

Milli mutabakat komisyonu yarın dördüncü toplantısını gerçekleştirecek. Komisyonun görüşmeleri, karşılıklı müzakerelerden oluşmaktadır. Bu müzakereleri biz belli seçenekler haline getirip Sayın Genel Başkanlara sunacağız. Genel temayül yüzde 10 barajının korunması üzerinedir. Onun dışındaki hususları da değerlendirmeye devam ediyoruz.

Güncellenme Tarihi : 30.1.2018 15:13

İLGİLİ HABERLER