Medya
  • 13.5.2019 00:27

AK Parti düşmanı Odatv yazarı AK Partili belediye çalışanı çıktı

Odatv yazarının AK Partili belediyede çalıştığı ortaya çıktı! İşten çıkarılınca Odatv isyan etti... AK Parti'ye yönelik kara propagandalarıyla bilinen Odatv'nin yazarı Ayşe Baykal'ın AK Partili belediyede çalıştığı ortaya çıktı.

Ayşe Baykal ile ilgili görsel sonucu

Her gün AK Parti'yi hedef alarak algı operasyonlarında bulunan ve belediyelere sadece AK Partililerin doldurulduğu propagandası yapan Odatv'de yazan Ayşe Baykal'ın kardeşi ile birlikte AK Partili belediyede çalıştığı ortaya çıktı. Son yazısıyla AK Parti'yi hedef alan Baykal'ın işine son verildi.

CHP'li belediyelerin göreve gelir gelmez işçi kıyımına başlamasını görmezden gelen ve her gün AK Parti'ye yönelik kara propaganda yapan Odatv, yazarının işten çıkarılmasına isyan etti.

Ä°lgili resim

İmamoğlu'na destek yazısı yazdı

Hem AK Partili belediyelere sadece AK Partililerin doldurulduğunu söyleyen hem de AK Partili belediyelerden aile boyu nemalanan Odatv yazarı Baykal'ın, seçimlerin yenilenmesinin ardından CHP'li Ekrem İmamoğlu'na destek vereceğini ifade etmesi bardağı taşıran son damla oldu.

İstanbul’da Bağcılar Belediyesi, belediyede çalışan Odatv yazarı Ayşe Baykal ile kardeşi Hanife Baykal’ın işine son verdi.

Bu durumu sosyal medya hesabından paylaşan Ayşe Baykal, “Üzgünüm ve özür dilerim, kardeşim; hayatını alt üst ettiğim ve sevdiğin işinden ayrılmana sebep olduğum için” diyerek duyurdu.

Baykal paylaşımında, “Bugün, Türkiye Beyazay Derneği İstanbul Şube Başkanı kardeşim Hanife aranarak benim kaleme aldığım ‘Ekrem İmamoğlu’na oy vermedim ama…’ başlıklı yazım ve Odatv yazarlığım gerekçe gösterilerek; projenin sonlandırıldığı bildirildi ve Hanife ile benim işime son verilerek protokolün iptal edildiği bildirildi” ifadelerini kullandı.

 

Güncellenme Tarihi : 13.5.2019 00:49

İLGİLİ HABERLER