Gündem
  • 30.8.2019 08:00

AK parti Erdoğan'ın FETÖ sözünü böyle sansürledi

Erdoğan'ın "FETÖ" sözü sansürlendi mi?

Emekli Albay, Savunma Strateji ve Güvenlik Uzmanı Yusuf Alabarda, AK Parti'nin 18. yıl dönümü videosuna ilişkin bir iddiayı gündeme getirdi. Alabarda'nın iddiasına göre AK Parti'nin sosyal medya hesabında paylaşılan videoda Erdoğan'ın 2016 yılındaki konuşmadaki FETÖ ifadesi sansürlendi. AK Parti eski milletvekili Metin Külünk Alabarda'ya uyarılarının parti yetkililerince inceleneceğini ifade etti.

AK Parti'nin sosyal medya hesabından 23 Ağustos 2019'da “Karanlığa mahkûm etmeye çalışanlara inat Türkiye aydınlık geleceğine yürüyor.” mesajı ile yıl dönümü videosu yayınlanmıştı.

Emekli Albay, Savunma Strateji ve Güvenlik Uzmanı Yusuf Alabarda videoya ilişkin bir iddia gündeme getirdi.

Alabarda videonun 6.15'inci dakikasında Erdoğan'ın terör örgütlerini saydığı bölümden FETÖ'nün cımbızlanarak çıkartıldığını ileri sürdü. Alabarda bu iddiasına ilişkin kanıt olarak da 2016 yılında yapıldığını belirttiği orjinal konuşmanın YouTube'daki linkini veriyor

Alabarda'nın bu uyarısı üzerine AK Parti eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk "Hocam uyarınız üzerine mutlaka gözden geçirecektir yetkili arkadaş lar umarım."mesajı ile iddianın partinin yetkili organlarınca inceleneceğini ifade etti.

İşte AK Parti'nin Twitter hesabından paylaştığı video...

 


AK Parti'nin 18. yıl dönümü videosu... Ve Yusuf Alabarda tarafından paylaşılan 2016 yılındaki konuşmaya ilişkin videodaki ilgili bölüm.

Güncellenme Tarihi : 31.8.2019 01:19

İLGİLİ HABERLER