Gündem
  • 15.5.2019 19:58

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi'nin FETÖ'cü isyanı

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Recep Özel, köşesinde kendisine 'Halis muhlis FETÖ'cü' diyen Karar Gazetesi Yazarı Mehmet Ocaktan'ın özür dilediği yazısı hakkında, 'Bana attığı iftira bütün sol medyada yayıldı. Özrü iftirası kadar etkili olmadığından hiçbir anlamı yok." dedi.

Recep Özel ile ilgili görsel sonucu

 

Kendisi hakkında 'Halis muhlis FETÖ'cü' ifadesini kullanan Mehmet Ocaktan'ın özür dilemesi hakkında konuşan Özel, "Karar Gazetesi'nin kime hizmet ettiğini anlamakta zorlanıyorum. Elinde kalemin var diye böyle bir iftirayı attığın için hiç mi vicdanın sızlamadı?" dedi.

Özel, Ocaktan'ın özrünün bir anlamı olmadığını şöyle ifade etti:

"Bana attığı iftirayı bütün sol medya seve seve kullandı. Şimdi kalkmış özür diliyor. Özrü, iftirası kadar etkili olmadığından hiçbir anlamı yok."

AK Parti eski Bursa Milletvekili ve Karar Gazetesi yazarı Mehmet Ocaktan, önceki gün kaleme aldığı yazısında AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi, Recep Özel için, "Halis muhlis FETÖ'cü" ifadesini kullanmış ve Özel'in tepkisine sebep olmuştu.

'Haysiyet cellatlığından başka bir şey değil'

Özel, Ocaktan'ın 'Dindarlar hiç böyle bir hayal kurmamıştı' başlıkla yazısına dair açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Ömrümün geçen kısmında ve siyasi hayatım boyunca nerede durduğum, duruşum ve çizgim ortadadır, hep kamuoyu önündedir. Üniversite yıllarında başlayan dava mücadelemiz avukatlık mesleğine başladığım ilk aylarda Refah Partisi ile devam etti. Refah Partisi ile başlayan siyasi hayatım, her zaman onuruna ve şerefine nail olduğum AK Partimizin kurucu il başkanlığı görevinin ardından dört dönem milletvekilliği ve şu anda da Parti Genel Merkezinin Yüksek Seçim Kurulu temsilciliği ile devam etmektedir. 2012 yılında Adalet Bakanlığı'nın resmi bir programı için gittiğimiz Amerika'da o günün şartlarında o şerefsiz mahluka, terörist başına gerçekleşen ziyareti bu günlerde gündeme getirmek haysiyet cellatlığından başka bir şey değildir."

Ocaktan, Özel'den özür diledi

Karar Gazetesi yazarı Ocaktan, Recep Özel ile görüştükten sonra, "Sadece siyasiler değil, gazeteciler olarak bizler de dikkatli bir dil kullanmaya özen göstermek durumundayız. Çünkü bizler de zaman zaman itidal çizgisini kaybedebiliyoruz. Nitekim 13 Mayıs Pazartesi günkü yazımdaki AK Parti milletvekili Recep Özel’le ilgili bölümde itidal çizgisini aştığımı kendi adıma not etmek istiyorum." diyerek özür dilemişti.

Taha Emre Özdemir  Ankara

Güncellenme Tarihi : 15.5.2019 21:39

İLGİLİ HABERLER