Gündem
  • 29.6.2014 22:00

AK Parti'de büyük hazırlık

AK Parti, cumhurbaşkanı adayını 1 Temmuz Salı günü açıklayacak. Edinilen bilgilere göre, ATO Kongre Merkezi’ndeki toplantıya yaklaşık 4 bin kişi davet edildi. AK Parti’nin adayı 21-22-23. ve 24. dönem milletvekilleri, bakanlar, bakan yardımcıları, il, ilçe, belde belediye başkanları, MKYK üyeleri, büyük kongre delegeleri, il başkanları ve parti kurucularının katıldığı törende, saat 11.30’da ilan edilecek.

Yapılan hazırlıklara göre toplantı için salonda, AK Parti Genel Merkez’den 70 kişi görev alacak. Salona girişler 09.00’dan itibaren başlayacak. Davetliler; ancak isimlerine basılmış kartlar ile salona giriş yapabilecek, kartlarıyla aynı renkteki, kendileri için ayrılmış yerlere oturabilecekler. Davetlilere, kartları olmadan salona giriş yapamayacakları da yapılan bilgilendirmeler ile hatırlatıldı.

Toplantının yapılacağı salonda güvenlik de had safhada. Başbakanlık koruma ekibi 180 kişiyle güvenliği sağlayacak. Davetlilere; yanlarında güvenliği tehlikeye sokacak araçlar ile pankart gibi eşyaları getirmemeleri yönünde de uyarılar yapıldı.

AK Parti’nin adayını açıklayacağı toplantıya, basının da katılımı yoğun olacak. Muhabirlerin yanı sıra genel yayın yönetmenleri, Ankara temsilcileri ve köşe yazarlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 250 basın mensubu toplantıyı takip edecek. AK Parti’nin adayının açıklanmasının ardından genel merkezde “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı” yapılacak.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:47

İLGİLİ HABERLER