Asayiş
  • 23.2.2007 14:03

AK PARTİ'DE ESRARENGİZ HIRSIZLIK!..

ZİYA AKYILDIZ
ARTVİN  - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Artvin İl Başkanlığı binasına giren kimliği belirsiz kişiler, başkanlık odasındaki çeşitli broşürleri ve evrakları yakarak kaçtı.


Edinilen bilgiye göre, dün gece kimliği belirsiz kişiler, Ata Park yakınındaki AK Parti İl Başkanlığı binasının camlarını kırarak içeri girdi. Başkanlık odasını dağıtan şahıslar, toplantı salonunda dergi, evrak, bayraklar ve çeşitli broşürleri yakarak kayıplara karıştı. Sabah saat 08.00 sıralarında parti bürosunu açmaya gelen Elif Altunkaya isimli sekreter, camların kırık ve içerinin dağınık olduğunu görünce durumu İl Başkanı Ahmet Özçelik'e ve polise bildirdi.

Olay yerinde gelen polis ekipleri, içeri giren şahıslar hakkında bilgi toplamak için araştırma yaptı.
AK Parti İl Başkanı Özçelik, Türkiye'de bu tür olayların yeni olmadığını belirterek, "Yapılan olay münferit olaydır. Hırsızlık olayı yok. Akşam toplantıdan sonra burayı terk ettikten sonra, burada kişinin kendi ferdi olarak yapığı bir harekettir. Tabii Artvin halkına yakışır bir olay değildir. Artvin'de siyasi partililerin birbirlerine saygısı vardır. Ben olayı sarhoş birinin, aklı selim olmayan birinin yapmış olduğu kanısındayım. İncelemeler devam ediyor sonucunu bende merak ediyorum. Herkes gibi. Olayda bir kundaklamanın söz konusu olduğunu görmekteyiz ama başaramamışlar" dedi.


Konunun "Çay-Kur işçi alımları için yapılan kura çekimiyle bir bağlantısı olur mu?" şeklindeki soruya Başkan Özçelik, "En ideal, en doğru, adil bir şekilde işçi alımı için kura seçimiyle noter ve medyanın önünde belirleniyor. Burada da şaibenin aranması ve tepki olarak buraya zarar vermesi, çok mantıksız ve anlamsız buluyorum. Olayı sonuç olarak, burası tenha bir yer olduğu için akşamcıların yapmış olduğunu düşünüyoruz" şeklinde yanıt verdi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 21:35

İLGİLİ HABERLER