Gündem
  • 6.6.2014 21:50

Ak Parti'de iki istifa daha

AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI KILIÇ İSTİFA ETTİ

Ak Parti Erzurum İl Başkanlığı görevini 5 yıldan bu yana yapan Murat Kılıç gittiği Ankara'da istifa ettiğini açıkladı. Genel Merkezde Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile görüşmesi sonucu istifaya karar verdiğini yazılı bir açıklama ile duyuran Murat Kılıç, "5 yıllık il başkanlığı görev süremiz içerisinde şükürler olsun partimizin oylarını hep artırarak zaferle çıktık. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, birlikte yol yürüdüğüm tüm teşkilat mensuplarına şükranlarımı sunuyor, bundan sonraki süreçte ülkemin, milletimin ve partimin hizmetinde olacağımı bu vesileyle ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

AK PARTİ TUNCELİ İL BAŞKANI YERLİKAYA İSTİFA ETTİ

AK Parti Tunceli İl Başkanı Sinan Yerlikaya, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yerlikaya, il teşkilatının da pazar günü toplu olarak bu görevden istifa edeceğini söyledi.

CHP'den istifa ettikten sonra yaklaşık 8 ay önce AK Parti'ye geçen, ardından da Tunceli İl Başkanlığı'na atanan Sinan Yerlikaya, bugün görevinden istifa ettiğini açıkladı. Uzun yıllar CHP içinde üst düzey görevlerde bulunan, 2 dönem CHP Tunceli Milletvekilliği de yapan Yerlikaya, "Ben 3 gün önce istifa dilekçemi AK Parti Genel Merkezi'ne verdim. Parti içinde, il teşkilatlarında yeniden bir yapılanma vardı. Ben de Genel Merkez'in elini rahatlatmak için istifa ettim. Pazar günü Tunceli il teşkilatı toplu istifa edecek ve biz partili olarak kalacağız. Yeniden görev verilirse partimizin emrinde, yeniden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.


Turgay İPEK/ERZURUM /// Ferit DEMİR/TUNCELİ, (DHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:25

İLGİLİ HABERLER