Gündem
  • 29.4.2022 10:14

AK Parti'den Akşener'e Abdulhamid Han tepkisi.. Haddini bil hadsiz

AK Partili Özalan'dan Akşener'e Sultan Abdülhamit tepkisi: Kendine gel hadsiz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM’deki grup toplantısında Gezi isyanına kalkışanları överek konuşmasını 1908’de Sultan 2. Abdülhamid'e karşı isyan edenlerin sloganlarıyla bitirdi.

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan Akşener'in Sultan 2. Abdülhamid'e dil uzattığı bu hadsiz saldırıya sosyal medyadan yayınladığı "Sultan 2. Abdülhamid'e savaş açan Meral Akşener'e cevabımdır!" başlıklı video mesajla tepki gösterdi.

İşte Özalan'ın Akşener'i eleştirdiği o sözleri;

Meral Akşener dün grup toplantısında yaptığı konuşmada Türk bayraklarının yakıldığı kamu malının yakılıp yıkıldığı ve polislerimizin saldırıya uğradığı Gezi vandallığını savundu. 2013'te IMF'ye borcumuzu bitirdik.

"SÖMÜRGE VALİSİ OLMAYA HEVESLENEN AKŞENER"

Ülkemizin şaha kalkışını gören emperyalistler hemen ardından. geziyi tezgahladı. sömürge valisi olmaya heveslenen Akşener işte böyle bir ihaneti savundu. Bununla da yetinmedi emperyalistlerin benzer bir tezgahla hedef aldığı Sultan 2. Abdülhamid'e saldırdı. utanmadan sıkılmadan ulu hakan Sultan 2. Abdülhamid'e karşı ayaklananların sloganlarını tekrarladı.

"EY GAFİL, EY İŞBİRLİKÇI SEN KİME HİZMET EDİYORSUN?"

Sultan 2. Abdülhamit'e karşı ayaklananlarla Gezicilerin ruhunun aynı olduğunu söyleyip bununla da övündü. Şu rezil zihniyete bakar mısınız? Ey Sultan Abdülhamid'in düşmanı, ey gafil, ey işbirlikçi sen kime hizmet ediyorsun? Kimin payandasısın? Sultan 2. Abdülhamit'e yapılanlardan sonra milletimiz ve coğrafyamız ne acılar çekti.

"KENDİNE GEL HADSIZ"

Dün emperyalistlerin oyununa gelenlere selam çakıyorsun. 2013'te emperyalistlerin piyonluğunu yapan Gezicileri de onlara benzetip gurur duyuyorsun. Kendine gel hadsiz. Sultan 2. Abdülhamid'e sahip çıkmadığı için oyuna geldiği için 100 yıldır pişmanlık yaşayan bu millet sizin gibilere geçit vermez. Ağa babalarınıza ve patronlarına geçit vermez. Bu millet size Recep Tayyip Erdoğan'ı yedirmez.

Güncellenme Tarihi : 29.4.2022 10:22

İLGİLİ HABERLER