Gündem
  • 19.3.2020 12:36

AK Parti'den CHP'li Tanal'a çok sert Koronavirüs tepkisi.. Teröristler kadar

AK Parti’den koronavirüs destek paketini eleştiren CHP’li Mahmut Tanal’a tepki: Meclis’te misafir ettiğin teröristleri dinlediğin kadar dinlememişsin paketi

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Türkiye’nin Koronavirüsle mücadele kapsamında aldığı önlemleri eleştiren CHP’li Mahmut Tanal’a sert sözlerle yüklenerek, “Meclis’te misafir ettiğin teröristleri dinlediğin kadar dinlememişsin paketi” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen ‘Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı’ sonrası ‘ulusa sesleniş' konuşması yaptı ve Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan destek kararlarını ve önlemlerini açıkladı.

CHP Milletvekilinden hadsiz paylaşım

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını eleştirerek, “Macron; Vatandaşlarımıza 1000 euro vereceğiz. Faturalar ertelenecek. Şirketler endişelenmesin hiç bir şirket batmayacak işçilere destek olacağız. Trump; Herkese bin dolar verilecek. Bizde 65 yaş üstü vatandaşlarımıza kolonya dağıtacağız” paylaşımında bulundu.

Sana kolonya da yok

CHP’li Tanal’ın bu paylaşımlarına en sert tepki AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’den geldi. Özel, “Mahmut Tanal 59 yaşında adamsın, Meclis’te misafir ettiğin teröristleri dinlediğin kadar dinlememişsin paketi. Sana kolonya da yok” dedi.

Zihniyetinize karşı nasıl tedbir almalıyız

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ise, CHP’li Tanal’a tepki göstererek, “Mahmut bey, o sadece yaşlılarımız için aldığımız ufak bir tedbir. Genel olarak 100 milyar liralık bir paket daha açıklandı isterseniz bir de ona göz atın sonra konuşalım. Ama bu zihniyete karşı nasıl bir tedbir almalıyız onu bilemiyorum” ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2020 13:00

İLGİLİ HABERLER