Gündem
  • 17.2.2020 21:48

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap!

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap! Film izler gibi darbeyi izledi

Fetullahçı teröristlerce düzenlenen 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında tankların arasından sıvışarak Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine giden ve olayları çay-kahve eşliğinde televizyondan seyreden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu kendine bakmadan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "FETÖ'nün siyasi ayağı olmakla" suçladı. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımızı öldürmek istediler ama bir kişiye dokunmadılar. Darbe olurken Kılıçdaroğlu evinde film izler gibi izledi" dedi.

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap! Film izler gibi darbeyi izledi

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. AK Parti Genel Merkezi'ndeki basına kapalı toplantı, saat 18.05'te başladı. Kritik toplantı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "FETÖ'nün siyasi ayağı" olmakla suçlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da cevap verdi.

Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'den çok halkın seçtiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldığını belirten Çelik şunları söyledi:

"Maalesef bu şahıs konuştukça biz de bu konuya girmek zorunda kalıyoruz. FETÖ Cumhurbaşkanımızı öldürmek istedi, Kılıçdaroğlu'na dokunmadılar. Bir kişiye hiç kimse dokunmadı o gece. Sayın Kılıçdaroğlu'na tanklar yol açtı. Meclis'e saldırıldı. Cumhurbaşkanımızı öldürmek istediler ama bir kişiye dokunmadılar. Darbe olurken Kılıçdaroğlu evinde film izler gibi izledi"

Güncellenme Tarihi : 17.2.2020 22:52

İLGİLİ HABERLER