Gündem
  • 19.5.2013 12:11

AK Partili Aydın: Canavarları yedik

AK Parti Kars İl Teşkilatı'nın Yerel Yönetimler Programı Siyaset Akademisi'nde, Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın 'Deneyim ve Vizyon Paylaşımı' dersi verdi. Koalisyon dönemini anlatan Ahmet Aydın, "O dönem gazete manşetlerinde 'Zam canavarı yine hortladı. Enflasyon canavarı yine hortladı' manşetleri atılırdı. Canavarlaşan sorunlar o günkü hükümetlerin başını yedi. Bizde o canavarları yedik. Elhamdulillah" dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın 'Deneyim ve Vizyon Paylaşımı' başlıklı ders verdi. Dersi AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş (AKP), AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, parti yönetimi, gençlik ve kadın kolları başkanları, üyeler, AK Parti İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve vatandaşlar izledi.

'KAYNAKLARI DOĞRU KULLANIRSANIZ'

Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın konuşmasında muhalefeti eleştirirken, partisinin başarıları, projeleri, vizyon ve misyonunu anlattı. AK Parti'den önceki koalisyon dönemini hatırlatan Aydın, Türkiye'nin bilinmezlik içinde olduğunu öne sürerek şunları söyledi:

"O dönemin gazete manşetlerini hatırlayın. Biz bunları unutuyoruz. Gazete manşetlerinde, ana haberlerde 'zam canavarı yine hortladı', 'enflasyon canavarı yine hortladı', 'trafik canavarı kaç can aldı.' Şimdi hamd olsun o canavarları biz yedik. O günkü hükümetler sorunları çözemediler. O sorunları canavarlaştırdılar ve o canavarlaşan sorunlar o günkü hükümetlerin başını yedi. Biz de o canavarları yedik, elhamdülillah. Trafik canavarlarını nasıl yere düşürdük, zam canavarlarını nasıl düşürdük, enflasyonu asgariye düşürdük. Diyoruz ya ne bulduk? Altın mı, maden mi bulduk? Ne oldu? İşte doğru kaynakları doğru şekilde kullanırsanız, tabi ki bu tür şeyler olabiliyor." diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:12

İLGİLİ HABERLER