Gündem
  • 24.10.2005 00:00

AK PARTİLİ BAKANLAR, NECMETTİN ERBAKAN'A EVİNDE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

SAFURE CANTÜRK
ANKARA (İHA) - Kapatılan Fazilet Partisi'nin Genel Başkanı ve eski Başbakanlar'dan Necmettin Erbakan'ın eşi Nermin Erbakan'ın bu sabah vefat etmesi üzerine, AK Partili Bakanlar Erbakanlar'ın konutuna gelerek başsağlığı dileğinde bulundu.


Nermin Erbakan'ın bu sabah vefat etmesinin ardından çok sayıda AK Partili Bakanlar da Necmettin Erbakan'ı yalnız bırakmadı. Necmettin Erbakan'ın eşinin ölüm haberini aldıktan sonra öğle namazının ardından Balgat'taki konutunda ziyaretçileri kabul etti. Sabah saatlerinden itibaren çok sayıda Saadet Partili ve Erbakanlar'ın dostları ve akrabaları da konuta gelmeye başladı. Hükümetten ise önce Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker taziye ziyaretinde bulundu. Öğleden sonra ise İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ve eşi Hayrünissa Gül konuta gelerek Necmettin Erbakan'a başsağlığı diledi. Ayrıca, çok sayıda eski Fazilet Partisi Milletvekilleri ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, HÜR Parti Genel Başkanı Yaşar Okuyan, DYP eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Bayar ve AK Partili bazı milletvekilleri de konuta gelerek taziyelerini iletti.


Öte yandan, öğle saatlerinde dışarıda bekleyen gazetecilere ve vatandaşlara helva ve lokma tatlısı dağıtıldı. Ayrıca, yarın İstanbul'da yapılacak cenaze törenine katılmak isteyenler için sabah saat 07.00'da Saadet Partisi Genel Merkezi önünden otobüslerin kalkacağı duyuruldu.


Necmettin Erbakan'ın, iftar saati yaklaşması nedeniyle konuttaki taziyelere Teravi namazının ardından Saadet Partisi Genel Merkezi'nde devam edileceği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:49

İLGİLİ HABERLER