Gündem
  • 26.8.2019 08:00

AK Partili vekilden kendi bakanına istifa çağrısı

Mehmet Metiner'den AK Parti'li bakana istifa çağrısı

AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a istifa çağrısında bulundu. AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Genel Müdürlüğüne atanan Nalan Apa'nın sosyal medya paylaşımlarını alıntılayıp "Kültür ve Turizm Bakanı tarafından Tanıtma Fonu Genel Müdürlüğüne atanan kadının attığı tweetlere bakın ya! Bir yanda “Bize Ömer’ler lazım! “ diyen Reis, öbür yanda bu atamayı yapan Bakan! Çok yazık, çok!" dedi.

BAKANA İSTİFA ÇAĞRISI

Ardından Nalan Apa'nın istifa ettiğini aktaran Metiner "Kültür ve Turizm Bakanı tarafından Tanıtma Fonu Genel Müdürlüğüne atanan kadının attığı tweetlere bakın ya! Bir yanda “Bize Ömer’ler lazım! “ diyen Reis, öbür yanda bu atamayı yapan Bakan! Çok yazık, çok!" diyerek Mehmet Nuri Ersoy'a istifa çağrısında bulundu.

Bakan Ersoy’un eşinin şakasına tepki yağdı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un paylaştığı fotoğraf eleştiri oklarının hedefi olmuştu..

Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği kurucu üyesi ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un fotoğrafı olay oldu. Ersoy, Alişan’ın yeğenlerine dolar dağıttığı fotoğrafı paylaşmasının ardından bu fotoğrafı ti’ye alan bir fotoğraf paylaştı. Ancak fotoğrafa onlarca tepki geldi.

Ersoy’u eleştirenler dövizle mücadeleden görgüsüzlüğe kadar birçok ilginç eleştiride bulundu.

Pervin Ersoy fotoğrafı silerek konuya açıklık getirdi. Alişan’ın verdiği fotoğrafı ti’ye aldığını aktaran Ersoy, eleştirenlere “Kötü niyetlisiniz” dedi.

 

Mehmet Nuri Ersoy ile ilgili görsel sonucu

Güncellenme Tarihi : 27.8.2019 01:25

İLGİLİ HABERLER