Gündem
  • 18.6.2013 22:34

AK Parti'ye hücum başladı

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Taksim Gezi Parkı'nda hükümeti hedef alan üç haftalık eylemler süresince AK Parti'ye 117 bin kişinin yeni üye kaydı yaptırdığını söyledi.
Milletvekili Fatih Han Ünal, AK Parti'nin üye sayısının 8 milyonu aştığını, Gezi eylemleri süresince 117 bin kişinin partiye kayıt yaptırdığını belirtti. Milletvekili Ünal, "Gezi eylemlerinin başlamasından sonra yaklaşık üç hafta içerisinde AK Parti'ye karşı müthiş bir teveccüh gelişti. 117 bin vatandaşımızın AK Parti'ye ilk defa yeni kayıt yaptırmasıyla sonuçlandı. Bunu özetle Gezi Parkı eylemlerinin yan etkisi diye vurgulamak istiyorum. Gezi parkı eylemleri çevrecilik eylemlerinden uzaklaşıp tamamen hükümet aleyhine bir kampanyaya dönüştü" dedi.

Eylem sürecinin ülkeyi yıprattığını da ileri süren Fatih Han Ünal, "Bu sürecin AK Parti'yi yıpratmaktan ziyade ülkeyi yıprattığını söylemek istiyorum. Bu AK Parti'nin oylarını artıracak işlerdir. Bu AK Parti'nin kıymetini bir kez daha vurgulayan işlemdir. Bu AK Parti'ye vatandaşlarımızın daha çok teveccüh göstereceğinin 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:20

İLGİLİ HABERLER