Akar: 'Ermenistan'ın bu alçak saldırısını şiddetle kınıyoruz'

1 dk okuma
Akar: 'Ermenistan'ın bu alçak saldırısını şiddetle kınıyoruz'

Hızlı Özet

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Toprak bütünlüğünü koruma mücadelesinde tüm imkanlarımızla sonuna kadar Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin yanında olacağız. Ermenistan'ın bu alçak saldırısını şiddetle kınıyoruz" dedi. Milli Savunma Bakanı Akar, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada, "İşgalci Ermenistan ateşkes ihlaliyle Azerbaycan'a saldırmış ve yine bir provokasyon peşinde olduğunu göstermiştir. Kafkasya'da barış ve istikrarın en büyük engeli Ermenistan'ı






Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Toprak bütünlüğünü koruma mücadelesinde tüm imkanlarımızla sonuna kadar Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin yanında olacağız. Ermenistan'ın bu alçak saldırısını şiddetle kınıyoruz" dedi.



Milli Savunma Bakanı Akar, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada, "İşgalci Ermenistan ateşkes ihlaliyle Azerbaycan'a saldırmış ve yine bir provokasyon peşinde olduğunu göstermiştir. Kafkasya'da barış ve istikrarın en büyük engeli Ermenistan'ın saldırgan tutumudur ve bölgeyi ateşe atacak bu saldırganlıktan derhal vazgeçmelidir. Toprak bütünlüğünü koruma mücadelesinde tüm imkanlarımızla sonuna kadar Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin yanında olacağız. Ermenistan'ın bu alçak saldırısını şiddetle kınıyoruz" ifadelerini kullandı.



 




Bu haber 485 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bakan Gürlek'ten Gülistan Doku paylaşımı: Peşini bırakmayacağız
Gündem

Bakan Gürlek'ten Gülistan Doku paylaşımı: Peşini bırakmayacağız

Adalet Bakanı Akın Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Tunceli'deki Gülistan Doku soruşturmasına ilişkin net mesaj verdi. Bakan Gürlek, "Ucu nereye giderse gitsin, maddi gerçeğin üzerinin örtülmesine müsaade etmeyeceğiz. Gülistan Doku’nun akıbeti bütün yönleriyle aydınlatılıncaya, sorumlular adalet önünde hesap verinceye kadar bu dosyanın peşini bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

Habervitrini11754 Görüntüleme
Evli belediye başkanı, spiker sevgilisini işe almış
Gündem

Evli belediye başkanı, spiker sevgilisini işe almış

Şile Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturmada tanık olarak ifade veren ünlü spiker Mutlu Ulusoy, tutuklanan Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı ile festival sonrasında başlayan duygusal ilişkisini itiraf etti.

Habervitrini10288 Görüntüleme
İsrail sıkıştı, Yunanistan tuzağa düştü
Gündem

İsrail sıkıştı, Yunanistan tuzağa düştü

KKTC'ye inşa edilmesi planlanan 101 kilometrelik boru hattı ve Akdeniz'de sismik araştırmalar için 30 Ağustos'a kadar geçerli NAVTEX ilan edildi.

Habervitrini9202 Görüntüleme
Talimatı Handan Sonel verdi: 100 bini al… Cesedi yok et!
Gündem

Talimatı Handan Sonel verdi: 100 bini al… Cesedi yok et!

Tunceli'de 5 Ocak 2020'den bu yana kayıp olan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun akıbetine ilişkin yürütülen tahkikatta, dönemin valisi Tuncay Sonel'in eşi Handan Sonel 'suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme' ithamıyla cezaevine gönderildi. Mahkemenin kararında, tanık beyanları, konutta ele geçirilen materyaller ve delil karartma şüphesi temel alındı.

Habervitrini12664 Görüntüleme