Spor
  • 20.9.2013 02:07

Akçay: İyi bir başlangıç oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde Apollon Limassol'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, güzel bir başlangıç yaptıklarını ve gruptan çıkacaklarına inandığını dile getirdi.

Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele eden Bordo-Mavili ekibin teknik direktörü Akçay, Apollon Limassol maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Akçay, "Hepimiz için güzel bir başlangıç oldu. Baştan sona maçın hakimi bizdik ve maçı istedik ancak rakibe verdiğimiz karambollere engel olamadık. Topun zaman zaman 3. bölgede bizde kalmasında sorun olsa da rakip kaleye biraz daha yakın olan bizdik ve kazanmasını bildik" dedi.

"UMARIM SÜPRİZLER BİZDEN UZAK DURUR"

Gruptan çıkmak için önemli bir deplasman galibiyeti aldıklarını ifade eden Akçay, "Gruptan çıkacağımızı her zaman düşündüm ancak futbol oynamadan kazanılmıyor. Gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Futbolda her türlü sürpriz var ve bu yüzden insanlar tarafından çok seviliyor. Umarım bu sürprizler bizden uzak olur" şeklinde konuştu.

Genç oyuncuları takıma kazandırmak için mücadele edeceğini belirten Akçay, "Genç oyuncuların kazanımı ile ilgili oluşturduğumuz felsefemizi sürdüreceğiz ve kazandırdıktan sonra kalıcı olmasını sağlayacağız bunun için de herşeyden önce karakter gelir" diyerek sözlerini sonlandırdı.  

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:53

İLGİLİ HABERLER