Spor
  • 27.9.2013 02:26

Akçay'a sol bek sözü

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş karşısında  alınan mağlubiyetle hayal kırıklığı yaşanan  Trabzonspor camiasında  Avrupa Liginde ve Spor Toto Süper Ligde gelen  başarılı sonuçların ardından yüzler gülüyor.

Önemli oyuncularının yaşadığı sakatlıklar ve kadro dışı bırakılan oyuncular nedeniyle istenilen seviyeye  çıkamayan Trabzonspor'da tüm sorunlar geride kalırken takımda da forma savaşı yaşanmaya başlandı.

1461 Trabzon'u çalıştırırken elde ettiği başarılar sonrası İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimiyle göreve getirilen Mustafa Akçay'a ise camianın güveni tam.

Henrique'nin sevindiren performansının yanısıra Janko'nun da takıma katılması rekabeti artırırken teknik direktör Mustafa Akçay'ın tek sorunu bir türlü çözüm bulamadığı ve Olcan'ı oynatmak zorunda kaldığı sol bek.

Başkan ibrahim Hacıosmanoğlu'ndan ocak ayındaki ara transfer döneminde solbek transferi için söz alan Akçay'ın sorunsuz bir takım olma yolundaki çalışmaları da sonuçlanmış olacak.

Oyuncularıyla sadece saha içinde değil saha dışında da konuşmalar yaparak maçlara hazırlayan Mustafa Akçay, Yusuf, Abdülkadir ve Kadir Keleş gibi genç oyuncuları da takıma katarak alt yapıya verdiği önemi gözler önüne serdi. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:40

İLGİLİ HABERLER