Spor
  • 19.1.2014 01:15

Akhisar Belediyespor berberlikten memnun

Gol sesinin çıkmadığı maçta her iki takımda birer puan alarak grupta 4 puanla ilk sırada yer aldı.
Maçın ardından basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, golsüz geçmesine rağmen iyi bir maç olduğunu belirterek, “İzleyenler için keyifli bir mücadele ortaya koyuldu. Maça iyi başladık daha sonra bir duraklama dönemi yaşadık. Kendi sahamıza çekildik. İkinci yarıda Bursaspor’un üstüne gittik. Pozisyonlarda yakaladık. Bizim bulduğumuz pozisyonlar daha netti. Bu pozisyonlardan birini sonuçlandırabilseydik bu maçtan üç puanla ayrılabilirdik. Önümüzde zorlu bir Sivasspor maçı var. Amacımız futbolu keyifli hale getirebilmek. Grupta gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Bu maçlarda oyuncularımızı kazanmak önemli. Bunu lige iyi yansıtmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Akhisar Belediyespor kalecisi Evren Özyiğit, "Bu maçta da kazanmak istiyorduk. Yenemiyorsak yenilmemek de önemli. Bir puan aldık. Sivasspor maçını kazanmak istiyoruz" dedi.
İlk yarı iyi oynadıklarını ifade eden Ahmet Cebe, "İkinci yarı tempomuz düştü. Biraz yorgunluk vardı. Hastalıklardan dolayı olabilir. İyi puan aldık. Şuanda 4 puana ulaştık. Takımda çok hastamız vardı. Hasta hasta maça çıktım. Tempoyu arttırdım ama önümü göremiyordum. Maçta çıkmayı tercih ettim" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:23

İLGİLİ HABERLER