Medya
  • 19.3.2019 21:51

AKİT TV Kılıçdaroğlu'na darağacı kurdu

Akit TV, Kılıçdaroğlu'nun idamını istedi! Darağacının görüntüsünü yayınladılar...

Ulucanlar Cezaevi'nden gerçekleştirdiği yayında cezaevinin bahçesinde bulunan darağacını gösteren Akit TV muhabiri Mehmet Özmen, "Türk kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var" diyerek, Abdullah Öcalan ve Fethullah Gülen'in yanında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da ismini verdi.

AKİT TV, bu kez CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun idamını istedi

Büyük Birlik Partisi(BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm yıl dönümü dolayısıyla müzeye dönüştürülen, Ulucanlar Cezaevi’nden gerçekleştirdiği yayında cezaevinin bahçesinde bulunan darağacını gösteren Akit muhabiri Mehmet Özmen, "Türk kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var" dedi.

PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan ve FETÖ lideri Fethullah Gülen‘in idamını istediğini belirten spiker sözlerine şöyle devam etti:

“ Türk kamuoyu, PKK terör örgütüne, FETÖ’ye yandaşlık yapan, kol kanat geren, bağrında besleyen örneğin Kemal Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin de bu darağacında asılmasını idam edilmesini bekliyor diye düşünüyorum, ama maalesef 2004 tarihinde idam kaldırıldı”

"Türk kamuoyu, PKK terör örgütüne, FETÖ terör örgütüne de yandaşlık yapan, kol kanat geren, bağrında besleyen örneğin Kemal Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin de işte bu darağacında asılmasını, idam edilmesini bekliyor diye düşünüyorum. Bu bizim fikrimiz tabii ki, taktir yine kamuoyunun. Sonuçta PKK törer örgütüne, Fethullahçı terör örgütüne kol kanat geren, bu topraklara ihanet eden her bir vatandaşın işte bu darağacında idam edilmesi gereken isimler bugün bile. Ama maalesef2004 tarihinde idam Türkiye'de kaldırıldı."

CHP’den Akit TV’ye suç duyurusu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Adını bile anmaktan hicab duyduğum bir televizyon, bir operasyon kanalı darağacı önünde Sayın Genel Başkanımız hakkında idam çağrısında bulunan bir program yaptı. Bunu sadece rezil bir kanalın bireysel bir girişimi olarak göremeyiz. Biz böyle tehditlere alışığız. Bu tehdidinizle hukuk önünde hesaplaşacağız" diyerek yarın Akit TV hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Öztrak, 73 yıllık çok partili demokratik yaşamda 20 genel seçim, 14 yerel seçim gördüklerini belirterek, “Hiçbir seçimde iktidarın baş aktörü olduğu, bu kadar rezil, bu kadar seviyesiz, bu kadar pespaye bir kampanya süreci yaşamadık. Demokrasinin imkan ve araçlarıyla iktidara gelenler, demokrasimizi açıktan tehdit ediyorlar. Bugün adını bile anmaktan hicab duyduğum bir televizyon, bir operasyon kanalı darağacı önünde Sayın Genel Başkanımız hakkında idam çağrısında bulunan bir program yaptı. Bunu sadece rezil bir kanalın bireysel bir girişimi olarak göremeyiz. Bu alçakça sözler Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı’nın meydanlarda idam naraları attığı günde sarf edilmiştir. Sayın Genel Başkanımıza yönelik bu tehdidin senaryosu tek merkezde yazılmış bir planın parçasıdır” diye konuştu.

‘AVUKATLARIMIZ YARIN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAKLAR’

Türkiye’nin tüm medyasının cebren ele geçirildiğini ve yargısının zapt edildiğini ifade eden Öztrak, “Geleceğinden korkan, bürokrasisi ve kurumları sindirilmiş olabilir ama biz milletimizin sağ duyusuna inanıyoruz, milletimizin sandıkta geleceğine sahip çıkacağına inanıyoruz. Bir kez daha idam tehdidinde bulunanlara açıkça sesleniyorum; sizlerden korkmuyoruz. Bu tehdidinizle hukuk önünde hesaplaşacağız. Avukatlarımız yarın sabah suç duyurusunda bulunacaklar” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 20.3.2019 11:59

İLGİLİ HABERLER