Medya
  • 19.1.2015 22:29

Akit'den Vahdet uyarısı

Cübbeli Ahmet’in, Ebubekir Sifil’in yazarı olduğu Akit’ten ayrılan Yener Dönmez’e ait Vahdet gazetesinin “paralel örgüt” operasyonu olduğu iyice netleşti. Bugün Yeni Akit gazetesi genel yayın yönetmeni Hasan Karakaya “adrese teslim” bir yazıyla Vahdet’in nasıl sinsi bir paralel örgüt gazetesi olduğunu kamuoyuna duyurdu. İşte yazısındaki çarpıcı bölüm:


PROJE YAYIN ORGANI

Biz;

“Oynanan oyun”un ve “bundan sonra oynanacak oyunlar”ın farkındayız!..

Bir “Üst Akıl” tarafından bir şeylerin uzun zamandır “plânlandığını”, o plânlara göre “proje medya organları”nın yayına sokulduğunu, bunların arkalarında da “Paralel İhanet Çetesi”nin bulunduğunu çok çok iyi biliyoruz…

Taraf gazetesi “deşifre” olunca, “Karşı” gazetesinin nasıl ve kimler tarafından devreye sokulduğunu, onun foyası ortaya çıkınca da “Cumhuriyet’te nasıl operasyon yapıldığını”, bu arada hangi “proje gazete”nin yayına başlatıldığını çok iyi biliyoruz…

Bazı “proje gazeteler”in “yıllardır” ve “halen” bizi etkisizleştirmek ve “çökertmek” için nasıl “sinsi taktikler” uyguladıklarını bilmiyor değiliz!..

“BİZ DE AKİT’LE AYNI ÇİZGİDEYİZ” DİYEREK MİLLETİ KANDIRIYORLAR

Onların;

“Biz de Akit’le aynı çizgideyiz!.. Bizi, Akit’in yan yayın organı sayabilirsiniz!.. İnanç ve anlayış olarak Akit’ten farkımız yok” diyerek “milleti kandırmaya çalıştıklarını” ve dahası, “dağıtıcılarımız”ın saflığından yararlanıp, gazetelerini, “Akit’in içinde ve Akit’le birlikte dağıttıklarını” da biliyoruz…

vahdet-yener1

Ama; henüz kendilerine ulaşamadığımız “bazı dağıtım elemanlarımız”başta olmak üzere, tüm “okuyucularımız” şunu çok iyi bilsinler ki;

“Akit’in bir yan yayın organı yoktur!.. Akit’in, hele hele proje gazetelerle hiçbir bağı, bağlantısı ve ilişkisi yoktur!”

Hani, bir “reklam” var ya;

“Başka şubemiz yoktur!”

Akit’in de başka şubesi, başka yayın organı yoktur!

İstedikleri kadar; “Biz de onlardanız!” mesajı versinler, istedikleri kadar “siyasi”lere ve “bürokrat”lara, “Akit’le aynı kulvardayız” desinler, bir defa daha deklâre ediyoruz ki; “Akit tektir, başka yayın organı ve şubesi yoktur!”

AKİT’İ REFERANS GÖSTERİP BİZDENMİŞ GİBİ DAVRANANLARA SAKIN ALDANMAYIN

Akit’i veya “Akit’in yazar ve yöneticileri”ni “referans” gösterip de, “bizdenmiş” gibi propaganda yapanlara kesinlikle aldanmayın!..

Akit’in, “Paralel İhanet Çetesi” ile de, onların “proje gazeteleri” ile de, “karanlık mahfil ve odakların derin ve sinsî plânları” ile de bir bağı, bağlantısı, ortaklığı yoktur!..

O PROJE GAZETE SEÇİM SÜRECİNDE İHANET SERGİLEYECEK

Çünkü biz, o “proje”lerin, tam da “seçim sath-ı maili”ne girildiği günlerde nasıl bir “ihanet” sergileyeceklerini, tıpkı “Akit’e saldıranlar” gibi, “Hükümet’e karşı nasıl bir saldırı başlatacaklarını” çok çok iyi biliyoruz… Hükümet’e karşı, özellikle “Çözüm Süreci” üzerinden vurmak için “hazırlık”yaptıkları da, meçhulümüz değil!..

Onun için de;

Gerek “Hükümet mensupları”nı, gerek “milletvekilleri”ni, gerek “belediye başkanları”nı, gerek “AK Parti teşkilâtları”nı, gerek “siyasî parti”leri ve özellikle de “okuyucularımızı” bir defa daha uyarmak istiyoruz…

Uyarıyoruz ki;

“Akit’le ilgisi olmayan bir internet sitesindeki fotoğraf” yüzünden “Akit’e saldıranlar” gibi, yarın bir gün de, “Akit’le ilgisi olmayan proje gazeteler”in yayınları dolayısıyla; Akit’e yüklenmesinler!..

Oyun, büyük!..

Oyun, sinsi!..

Oyun, organize!..

Demedi demeyin!..

KARAKAYA’NIN YAZISI İÇİN TIKLAYIN

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:46

İLGİLİ HABERLER