Gündem
  • 30.4.2010 18:00

AKP'Lİ KUZU'DAN, CHP'Lİ OKAY'A CANLI YAYIN MARKAJI

ZAFER ÇAKMAK-ANKARA

Bu sahnelerden birinde Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, canlı yayınına katılan CHP Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay'ı ağaçların arasından izlerken kameralara takıldı.
Meclis'te Anayasa maratonunun birinci turu tamamlandı. 10 gün süren görüşmelerde tansiyon sık sık yükseldi ve gerginlikler yaşandı. Milletvekilleri, sabahlara kadar süren görüşmeler nedeniyle yorgun düştü. Anayasa görüşmelerine medya kuruluşları da büyük ilgi gösterdi.
Televizyonlar gün boyunca Meclis'ten canlı yayın yaptı. Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerin sözcüleri ise televizyon televizyon dolaşarak görüşlerini kamuoyuna duyurmaya çalıştı. Canlı yayınlar sırasında kameralara ilginç bir görüntü takıldı.
Meclis bahçesinde Meclis TV'nin canlı yayınına katılan CHP Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay'ın açıklamaları sırasında Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'nun bahçede telefonla konuştuğu görüldü.
Burhan Kuzu, bir süre sonra ağaçların arasından başını uzatarak bir süre Okay'i izledi. Yaşanan bu sahne, Kuzu'nun muhalefeti yakın markaja aldığı yorumlarına neden oldu.

 
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız
 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:14

İLGİLİ HABERLER