Asayiş
  • 25.8.2009 00:13

AKP'Lİ MECLİS ÜYESİNİ VURDULAR!..

EDİRNE’nin Keşan İlçesi’ne bağlı Paşayiğit Beldesi’nin AKP’li Belediye Meclis üyesi 43 yaşındaki Nail Ceylan, tartıştığı kişinin ağabeyi tarafından av tüfeği ile vuruldu. Ağır yaralanan Ceylan hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili 3 kardeş gözaltına alındı.

Olay, öğle saatlerinde Paşayiğit’e bağlı Yiğitbey Mahallesi’ndeki kahvehaneler önünde meydana geldi. AKP'den Paşayiğit Belediye Meclis üyesi seçilen ve hayvancılık yapan Nail Ceylan, iddiaya göre daha önceden aralarında husumet bulunan Ali Kurt ile karşılaştıkları Keşan Belediyesi mezbahasında tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce, Nail Ceylan sert bir cisimle Ali Kurt’un başına vurarak yaraladı. Daha sonra iki taraf, çevredekilerin müdahalesiyle mezbahadan ayrıldı.


Mezbahadan çıktıktan sonra Ali Kurt durumu ağabeyleri Hasan Kurt ve Doğan Kurt’a bildirdi. Buna sinirlenen ağabeyler 22 FP 399 plakalı otomobille Paşayiğit’e gitti. Burada iddiaya göre Doğan Kurt, kahvede oturan Nail Ceylan’a av tüfeği ile 2 el ateş açtı. 2 kardeş daha sonra aynı otomobille kaçtı. Ağır yaralanan Nail Ceylan, çevredekilerin haber vermesiyle gelen ambulansla önce Özel Keşan Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından, ambulansla Trakaya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

YAKALANDILAR


Hastanede tedavisi süren Nail Ceylan’ın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirilirken, Doğan Kurt ve kardeşleri Ali Kurt ve Hasan Kurt Keşan- Enez yolunda jandarma tarafından otomobillerinin içinde gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:33

İLGİLİ HABERLER