Asayiş
  • 11.6.2014 01:38

Akrabalar arasında çatışma, 1 ölü, yaralı

Edinilen bilgiye göre, Yavuzeli ilçesine bağlı Örenli köyünde düğün esnasında akraba oldukları öğrenilen T.K. ve E.K. arasında sandalye paylaşımı nedeniyle tartışma çıktı. Ailelerin de olaya müdahale etmesi sonucu çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Kavga ihbarını alan jandarma ekipleri, olay yerine gelerek kavgaya müdahale etti. Kavgada sopalarla ve taşlarla darbe alarak yaralanan 4 kişi, Yavuzeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar, ayakta tedavi edildikten sonra Jandarma Komutanlığı’nda ifade verdi. Tarafların ifadelerinde birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi.
Jandarmaya ifade veren taraflar köye döndüklerinde tartışma yeniden alevlendi. İddiaya göre Y.K., evinden getirdiği tabancayla tartıştığı karşı gruba rastgele ateş etti. Kurşun göğsüne isabet ederek ağır yaralanan Ali Korkmaz (29), 112 ekipleri tarafından kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Kavgada taş ve sopalarla yaralanan diğer 3 kişi ise, kaldırıldıkları aynı hastanede ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Jandarma ekipleri, kavgaya karıştıkları belirlenen şahısları gözaltına aldı. Jandarma ekipleri olası bir kavga daha çıkması ihtimaline karşı köyde geniş güvenlik önlemleri aldı. Kavgada hayatını kaybeden Ali Korkmaz’ın cenazesi ise köyünde defnedildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:18

İLGİLİ HABERLER