Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Bilgiç'ten acı haber!

1 dk okuma
Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Bilgiç'ten acı haber!

Hızlı Özet

Ankara Şehir Hastanesi’nde 10 aydır kanser tedavisi gören Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç, bugün yaşamını yitirdi.






Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç (48), Ankara’da kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.




Ankara Şehir Hastanesi’nde 10 aydır kanser tedavisi gören Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç, bugün yaşamını yitirdi.









Albay Bilgiç için görev yaptığı İl Jandarma Komutanlığı’nda tören düzenlendi. Törene Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Bilgiç'in eşi Mine ve kızı Nazlı Bilgiç ile protokol üyeleri katıldı.





 



Albay Halil Murat Bilgiç'in cenazesi, okunan duanın ardından toprağa verilmek üzere memleketi Bursa'ya uğurlandı.




 



Bu haber 883 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Olcay Hanım'ın cenazesinde mecburi tokalaşma
Gündem

Olcay Hanım'ın cenazesinde mecburi tokalaşma

Eski CHP Genel Başkanı merhum Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal, Ankara'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanıyor. Siyaset dünyasını bir araya getiren cenaze törenine, Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun soğuk tokalaşması ile alandaki "iki genel başkan" çelengi damga vurdu. İkilini tokalaşırken göz göze gelmedikleri görüldü.

Habervitrini11909 Görüntüleme
15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili skandal ifadeler kullanmıştı: Nasuh Mahruki tutuklandı
Gündem

15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili skandal ifadeler kullanmıştı: Nasuh Mahruki tutuklandı

Mahruki, "15 Temmuz önceden fark edilmiş ancak rejim değişikliği için bir fırsat olarak görülerek bilerek engellenmemiş, kontrollü bir şekilde kalkışılmasına müsaade edilmiş bir darbe girişimidir" şeklinde skandal sözlere imza atmıştı.

Habervitrini12208 Görüntüleme
Oğuzhan Uğur'un Babala TV hesabına yurt dışından yüklü miktarda döviz geldi
Gündem

Oğuzhan Uğur'un Babala TV hesabına yurt dışından yüklü miktarda döviz geldi

Oğuzhan Uğur’un “gerçek faydalanıcısı” olduğu Babala TV’nin banka hesabına yurt dışından gelen yüklü bir miktar döviz nedeniyle, özel bir bankanın MASAK’a şüpheli işlem bildiriminde bulunduğu öğrenildi.

Habervitrini11464 Görüntüleme
Haluk Levent : Bana güvenmeyin, hepinizi satarım
Gündem

Haluk Levent : Bana güvenmeyin, hepinizi satarım

AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent ile ilgili yürütülen soruşturmada, milyarlarca liralık bir yolsuzluğun MASAK tarafından tespit edildiği belirtildi. Levent'in 6 Şubat depremi yardımlarını suistimal ettiği, çeşitli vaatlerle insanları aldattığı ve bu suçlamalarla tutuklandığı bildirildi.

Habervitrini11270 Görüntüleme