Gündem
  • 31.3.2019 00:18

Akşener : AK Parti'ye ve MHP'ye oy veren tüm seçmen benim canımdır

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "MHP'ye de AK Parti'ye de oy veren tüm seçmenler kardeşimdir, canımdır. Bu bir yerel seçim yarışıdır. Biz seçilmeyeceğiz ama adaylarımız seçilecek. Ona göre davranalım" dedi.

Akşener, Şile, Eyüpsultan ve Kağıthane'de düzenlediği mitinglerle 31 Mart yerel seçimleri miting programını tamamladı. Şile'de esnaf ziyareti yapan ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Akşener'e, İYİ Parti Şile Belediye Başkan Adayı Rahmi Çakar eşlik etti.

'NE HALE GETİRMİŞLER İNSANLARI'

Şile'deki programın ardından, Beşiktaş ve Fatih'te partililerle bir araya gelen Akşener, daha sonra Eyüpsultan'a geçti. Eyüpsultan Camisi Meydanı'nda halka seslenen Akşener, seçimlere 1 gün kaldığını hatırlatarak, "Tepelerdeki kavgalara bakmayın. Fatih'ten buraya geliyoruz. Rabia işareti yapan kardeşlerim oldu. Ben kendilerine başarılar diledim. 'Allah'tan hepinize hayırlısını dilerim.' dedim. Bir kardeşim 'Zaferi biz kazanacağız, zafer, zafer.' diye konuştu. Ne hale getirmişler insanları." ifadelerini kullandı.

Akşener, yapılacak seçimlerin bir yerel seçim olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: "Bu seçimlerde ben seçilmiyorum, Sayın Erdoğan seçilmiyor, Sayın Kılıçdaroğlu seçilmiyor. Seçilecek olanlar, belediye başkan adaylarımız. Dolayısıyla başkan adayların belirlendiği bir seçimde benim, Sayın Erdoğan'ın ya da Sayın Kılıçdaroğlu'nun ağzıyla yönetilen bir Eyüp istemiyorsanız. Çünkü bizim böyle bir talebimiz yok."

 Diyoruz ki  MHP'ye de AK Parti'ye de oy veren tüm seçmenler kardeşimdir, canımdır. Bu bir yerel seçim yarışıdır. Biz seçilmeyeceğiz ama adaylarımız seçilecek. Ona göre davranalım." ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 31.3.2019 10:25

İLGİLİ HABERLER