Gündem
  • 14.6.2018 14:58

Akşener'den Doğu Perinçek'in FETÖ iddialarına yanıt!

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, katıldığı bir programda Akşener'in İçişleri Bakanı olduğu dönemde FETÖ'cüleri emniyetin başına getirdiğini iddia etti.

Doğu Perinçek katıldığı programda Akşener hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Perinçek, İP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Meral Akşener'in İçişleri Bakanı olduğu dönem de FETÖ'cüleri emniyetin başına geçirdiğini iddia etti.

Perinçek program da şunları söyledi: "FETÖ'nün elebaşıları Yurt Atayün, Ramazan Akyürek, Danıştay suikastında rolü var. Bunlar emniyetin başına getirilen önemli FETÖ şefleri. Şu an da hepsi hapishanede bu nasıl bir tesadüf? Bunları kim tayin etmiş emniyetin başına oturtmuş?"

AKŞENER'DEN CEVAP

Doğu Perinçek'ten sonra aynı programa konuk olan Meral Akşener'e, programın sunucusu tarafından Doğu Perinçek'in yönelttiği FETÖ iddiaları soruldu. İddialar karşısında sinirlenen Akşener, bu tür iddiaları dile getirenlerin yalancı olduğunu ifade etti.

Sekiz ay İçişleri Bakanlığı yaptığını belirten Akşener, bu dönem de Vali Kararnamesi bile çıkaramadığını, sadece Emniyet Müdürleri kararnamesi atadığını dile getirdi.

İşte Akşener'in o sözleri:

"Sekiz ay İçişleri Bakanlığı yaptım o dönemde vali kararnamesi bile çıkaramadık. Biz şeytan taşlamaktan namaz kılmaya vakit bulamadık... Dolasıyla bir tek emniyet müdürleri kararnamesi atadık. Hiçbiri FETÖ'den açığa alınmadı, çok enterasan..."

 yeniakit.com.tr

Güncellenme Tarihi : 14.6.2018 15:00

İLGİLİ HABERLER