Akşener ile Osman Kavala akraba çıktı

••1 dk okuma
Akşener ile Osman Kavala akraba çıktı

Hızlı Özet

“9 Eylül 2013'te Aydan Bozok ve Burak Bölükbaşı'nın nikah törenine katılan İyi Parti lideri Meral Akşener'in, hemen yanındaki Osman Kavala için “En mülayim kuzenimizdir” dediği görülüyor.”






İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Osman Kavala ile akraba olduğu iddia edildi.



15 Temmuz darbe girişiminde rolü olduğu gerekçesiyle cezaevinde tutuklu bulunan Osman Kavala'nın ilginç bir bağlantısı ortaya çıktı.





EN MÜLAYİM KUZENİMİZDİR



9 Eylül 2013'te Aydan Bozok ve Burak Bölükbaşı'nın nikah törenine katılan İyi Parti lideri Meral Akşener'in, hemen yanındaki Osman Kavala için “En mülayim kuzenimizdir” dediği görülüyor.



Daha önce Kavala, kendisine sorulan bu akrabalık ilişkisi için “Teyze çocukları değiliz ama ortak kuzenlerimiz var” demişti.



Milliyet Gazetesi'nin o dönem yapığı haberde de şu ifadeler kullanılmış: “Bodrum Belediyesi Evlendirme Memuru Sibel Kayhan’ın kıydığı nikâhta damadın şahitliğini, baba Enis Bölükbaşı’nın kuzeni olan TBMM Başkanvekili Meral Akşener, Osman Kavala ve İdris Bölükbaşı yaptı.”



ÜÇ KUZEN DAMADIN ŞAHİTLİĞİNİ YAPIYORUZ



Görüntülerde nikâh kıyıldıktan sonra Memur Kayhan, evlilik cüzdanını Meral Akşener’in vermesini istiyor. Akşener, öncelikle çifte mutluluklar dileyip, “Üç kuzen olarak damadın şahitliğini yapıyoruz. En mülayim kuzenimiz Osman Kavala. Ben de damadın babasının anne tarafından kuzeniyim. Bu durumda politikacı bir görümceniz oldu” ifadelerini kullanıyor.



Kavala ve Akşener'in hangi aralıklarla görüştüğü, darbe gecesi irtibata geçip geçmedikleri ise bilinmiyor.




Bu haber 972 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İsrail'de gizemli cisim alarmı! Ordu teyakkuza geçti
Gündem

İsrail'de gizemli cisim alarmı! Ordu teyakkuza geçti

Olay, 10 Ekim Cumartesi akşamı İsrail'in kuzeyindeki Batı Celile bölgesinde meydana geldi. Lübnan sınırına yakın Arab el-Aramşe yerleşiminde, hava savunma sistemlerinin sınırdan geçen tanımlanamayan bir cisim tespit etmesi üzerine sirenler çalmaya başladı.

Habervitrini12998 Görüntüleme
El konulan Halk TV'nin patronu Kılıçdaroğlu'na verdi veriştirdi..CHP’den jet cevap: "Bize saldırmanın maliyeti yok!"
Gündem

El konulan Halk TV'nin patronu Kılıçdaroğlu'na verdi veriştirdi..CHP’den jet cevap: "Bize saldırmanın maliyeti yok!"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen; "rüşvet, ihaleye fesat karıştırma ve suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama" soruşturması kapsamında Halk TV ve bağlı şirketlere operasyon düzenlendi. Hakkında gözaltı kararı verilen 17 şüpheliden 11'i yakalanırken, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) kanala kayyum olarak atandı.

Habervitrini11893 Görüntüleme
Kuş görünümlü roket-dron tasarımı patentle tescillendi
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Kuş görünümlü roket-dron tasarımı patentle tescillendi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) hazırlanan "Kuş Görünümlü Kanatlı Kamikaze Roket Dron" tasarımı, Türk Patent ve Marka Kurumunca ulusal patentle tescillendi. | Anadolu Ajansı

Habervitrini11364 Görüntüleme
Uzman Çavuş Aslan silah kazasında şehit oldu
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Uzman Çavuş Aslan silah kazasında şehit oldu

"Pençe-Kilit operasyon bölgesinde görevli kahraman silah arkadaşımız, meydana gelen silah kazasında yaralanmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim."

Habervitrini14549 Görüntüleme