Gündem
  • 9.10.2020 13:29

Akşener son kararını verdi.. Koray Aydın kaldı

Akşener kararını verdi krizin ateşini körükledi...Parti için demokrasi ve sükunetin sağlanamadığı İYİ Parti’de son patlak veren liste krizinde birbiri ardına son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. 

Koray Aydın ismi üzerinde yoğunlaşan ve Genel Başkan Meral Akşener’in kararı beklenen krizde Akşener tercihini ateşi körüklemekten yana kullandı. İşte İYİ Parti’de son durum ve ayrıntılar;

İyi Parti'de sular durulmak bilmiyor. Koray Aydın krizinde yeni bir son dakika gelişmesi daha yaşandı ve ne yapacağı merakla beklenen Meral Akşener kararını verdi. Koray Aydın'a sahip çıkan Akşener muhaliflerin istifasını istediği Aydın'ı kanatlarının altına aldı. Akşener'in tercihi sorunların başka yollarla halledilebileceği yönünde!

KRİZ BÜYÜYOR! İYİ PARTİ ÇIKMAZDA

İyi Parti'nin son kurultayında "oy verilmeyecekler" listesinin yapılmasıyla başlayan kriz, giderek büyüyor ve parti adeta bir çıkmazın içine sürükleniyor.

VEKİLLER DÜN TOPLANTIYA KATILMADI

Söz konusu "tercih edilmemesi gerekenler" listesinin mimarı olarak Koray Aydın gösterilirken bu listede yer alan 14 milletvekili Meral Akşener'in bu hafta konuşma yaptığı grup toplantısına katılmadı.

SON DAKİKA AKŞENER KARARINI VERDİ

GİK listesindeki krizin büyümesi üzerine Koray Aydın'a öfkeli muhaliflerin görüşme talebini kabul eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener talepleri dinledi ancak yerine getirmemeyi tercih etti.

SABAH GAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 9.10.2020 13:41

İLGİLİ HABERLER