Gündem
  • 29.6.2021 00:00

Akşener'e HDP ile ittifakı soran adamı arka sokakta dayaktan geçirdiler

Yine Meral Akşener yine saldırı! Vatandaşı arka sokağa götürüp darp ettiler..

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Muğla ziyaretinde yine olay çıktı. Akşener’e HDP ile ittifakı soran Can Özcan isimli vatandaş, partililerin saldırısına uğradı. Mağdur vatandaşı saldırganların elinden polis kurtardı. Soru soran vatandaşı Akşener’in yanından uzaklaştıran partililer Özcan'ı darp etti. Olayda yara alan vatandaş şikâyetçi olurken emniyette verdiği ifadede, “Meral hanıma HDP ile ittifak yapılmasıyla ilgili soru sordum. Bu esnada yanındaki korumalar benim enseme ve göğsüme vurdu. Sonrasında araya polisler girerek beni korudular ve oradaki beni korumaya çalışan polis de dudağından yaralandı” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Muğla ziyaretinde yine olay çıktı. Akşener'e HDP ile ittifakı soran Can Özcan isimli vatandaş, saldırıya uğradı. Mağdur vatandaşı saldırganların elinden polis kurtardı.

BU KEZ ADRES MİLAS!

Olay öğle saatlerinde Milas Merkez'de meydana geldi. Endüstri Meslek Lisesi'ni dışarıdan okuyan Can Özcan, sınav için Ören İlçesi'nden Milas'a geldi. İlçede bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener ile rastlaşan Özcan, Akşener'e HDP ile neden ittifak yaptıklarını sordu. Bu sırada Akşener'in yanındaki kişiler müdahale etti. Özcan'ı uzaklaştıran bu kişiler darp edilen vatandaş polislerce kurtarıldı.

"SORU SORDUM, ENSEME VE GÖĞSÜME VURDULAR"

Milas Polis Merkezi Amirliği'ne giderek ifade de veren Özcan yaşadıklarını şöyle anlattı: "Bugün yani 28 Haziran günü saat 12:00 sıralarında Milas'ta bulunuyordum. Meral Akşener'i gördüm. Meral Hanım'a bir şey sormak istedim ve kendisi bana buyurun dedi. Ben de kendisine 'Meral hanım ilçemize hoş geldiniz' dedikten sonra 'Meral hanım neden HDP ile kol kola gezenlerle ittifak yapıyorsunuz? Şehitlerimizi hiç düşünmüyor musunuz?' dedim. Bunun üzerine korumalar beni dışarı çıkarmaya çalışırken ben 'Meral hanım size bir şey demiyorum ancak ittifak yaptığınız kişiler terörist' dedim. Bunun üzerine orada bulunan ve kim olduğunu bilmediğim uzun boylu takım elbiseli biri ile siyah takım elbiseli bir kişi bana 'Şerefsiz sen git AKP'den hesap sor' dedi. Sonrasında bana 'A…. şerefsiz, vatan senin gibiler yüzünden böyle' dedi.

"HİÇBİR PARTİYİ SAVUNMUYORUM, ÜLKEMİ SAVUNUYORUM"

Ben de 'Ben hiçbir partiyi savunmuyorum. Ben ülkemi savunuyorum' dedim. Bu esnada benim enseme ve göğsüme vurdu. Sonrasında araya polisler girerek beni korudular ve oradaki polis de dudağından yaralandı. Ben bu şahısların kesinlikle polis olduğunu düşünmüyorum. Bu şahıslar Meral hanımın yanından gelerek bana bu hareketi yaptı ve bana hareket ettiler. Beni darp ederek bana hakaret eden ismini bilmediğim bu şahıslardan davacı ve şikayetçiyim"

Mağdur vatandaş olay ardından hastaneye götürülerek ilk tedavisi yapıldı. Özcan, şikayetçi oldu.

İYİ PARTİ'NİN İLK VAKASI DEĞİL

Bilindiği gibi, geçtiğimiz aylarda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Rize'nin İkizdere ilçesini ziyareti esnasında kendisine soru sormak isteyen Havva Sevgen de susturulmuş ve darp edilmişti. Yine Akşener'in İkizdere'deki ziyaretinde kendisine soru yönelten Hüseyin Yılmaz, bir grup İYİ Partili tarafından yumruklanarak darp edilmişti. Yılmaz, olayın ardından hastaneye giderek darp raporu almıştı.

 

Güncellenme Tarihi : 29.6.2021 00:12

İLGİLİ HABERLER