Gündem
  • 6.4.2020 17:04

Akşener'in koronavirüs test sonucu belli oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in evindeki yardımcısının koronavirüse yakalanmasının ardından yapılan testlerin sonucu belli oldu. İYİ Parti tarafından yapılan açıklamada, "Genel başkanımızın rutin kontrolleri var. Son test sonuçları da negatif" denildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in evindeki yardımcısının koronavirüse yakalanması ile ilgili İYİ Parti’den açıklama geldi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu "Sayın genel başkanımızın sağlık durumu gayet iyi. Bu basına yeni yansımış bir durum. Genel başkanımızın rutin kontrolleri var. Son test sonuçları da negatif" dedi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, TBMM'de düzenlediği basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Akşener'in sağlık durumu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evindeki yardımcısının koronavirüs testinin pozitif çıkmasına ilişkin de konuşan Dervişoğlu, "Sayın genel başkanımızın sağlık durumu gayet iyi. Bu basına yeni yansımış bir durum. Genel başkanımızın rutin kontrolleri var. Son test sonuçları da negatif. Şartların gerektirdiği biçimde evinde istirahatine ve yaşamına devam ediyor. Şükürler olsun Allah'a ki sağlığı gayet yerinde." dedi.

Dervişoğlu, yardım kampanyalarına ilişkin de içinden geçilen zor dönemde sosyal dayanışmanın icap ettiğini, Türk milletinin de bu dayanışmayı layıkıyla yerine getirdiğini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 6.4.2020 16:06

İLGİLİ HABERLER