Gündem
  • 29.4.2006 16:29

AKSU: ''TERÖRLE MÜCADELE, İSTİSMAR KONUSU EDİLEMEZ''

İSTANBUL - İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, ''Terörle mücadele konuları, günlük politikanın istismar konusu edilemez'' dedi.
     AK Parti Bakırköy İlçe Olağan Kongresi'nde konuşan Aksu güvenliğin bir devletin en önemli meselesi olduğuna dikkati çekerek, herkesin evinde, sokakta, çarşıda ve pazarda güvenlik ve huzur içinde yaşamayı talep etmesinin en tabii hakkı ve devletin de bunu yerine getirmekle yükümlü olduğunu kaydetti.
     Terörle mücadelenin, bütün birim ve kurumların katkısı ve paylaşımı olması gereken bir konu olduğuna işaret eden Aksu, şunları söyledi: ''Terörle mücadelede 24 saat aziz milletimize canı pahasına hizmet eden güvenlik güçlerinin moralini bozmaya kimsenin hakkı yoktur. İki gündür bu ülkede gereksiz bir konu tartışmaya açıldı. Ve bu, gerçekten güvenlik güçlerimizin moraline etki etmektedir. Bu mesele herkesin destek vermesi gereken bir meseledir. Yeni bir Terörle Mücadele Yasa Tasarısı, hükümetimizin terörle mücadelede azmini, kararlılığını göstermektedir. Ama maalesef konu günlük politikaya çekildi'' dedi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:32

İLGİLİ HABERLER