Asayiş
  • 26.10.2008 12:59

ALACAK MESELESİ KANLI BİTTİ

CEM ULUCAN
İZMİR - İzmir'in Aliağa İlçesinde alacak- verecek meselesi kanlı bitti. Olayda bir kişi silahla karnından vurulurken bir kişi de silahın kabzası ile başından yaralandı.
Çevresinde Ecevit Kemal olarak tanınan ve 1999- 2004 yılları arasında İl Genel Meclis Üyeliği yapan fırın işletmecisi Kemal Özsoy (45) ile serbest çalışan İsmail Gültemur (32) arasında alacak verecek yüzünden kavga çıktı. Kavgada Kemal Özsoy ruhsatlı tabancası ile İsmail Gültemur'u karnından vurarak yaraladı.
Kemal Özsoy'un elinden silahı alan İsmail Gültemur da silahın kabzası ile Kemal Özsoy'u başından yaraladı.
Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Aliağa Çağlayan durağı mevkiinde İsmail Gültemur ile Kemal Özsoy karşılaştı. Alacağını isteyen Kemal Özsoy ile İsmail Gültemur yol ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine ruhsatlı silahına davranan Kemal Özsoy, Gültemur'a ateş etmeye başladı. Çevrede bulunan bir aracında isabet aldığı olayda karnından vurularak yaralanan Gültemur, Kemal Özsoy'un elinden silahı alarak silahın kabzası ile Özsoy'u başından yaraladı.
Yaralılardan Kemal Özsoy Tepecik, İsmail Gültemur ise Yeşilyurt devlet hastanelerine kaldırıldı.
Gültemur ve Özsoy'un hastanede karşılaşan aileleri arasında arbede yaşandı. Taraflar polis tarafından güçlükle yatıştırıldı.
1999- 2004 yılları arasında İl Genel Meclis Üyeliği görevinde bulunan fırın işletmecisi Kemal Özsoy'un kardeşi M. Özsoy da 14 Şubat 2007 de alacak verecek meselesi nedeniyle Şerafettin A.'yı ayaklarından vurarak yaralamıştı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:58

İLGİLİ HABERLER