Asayiş
  • 4.9.2013 14:59

Alamayınca çaldı

SAMSUN'da bir günde üç mağazadan 9 kıyafet çaldığı iddia edilen 24 yaşındaki F.A., polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Genç kadın ifadesinde, "Parasızlıktan  kıyafet alamıyordum. Şeytana uydum" dedi.

Olay dün İlkadım İlçesi'nde meydana geldi. Evli ve işsiz olan F.A., 19 Mayıs Mahallesi'ndeki 2 giyim mağazasına müşteri gibi girerek, 4 kadın kıyafetini güvenlik alarmı düğmelerini keserek çantasına koyup çıktı. Ardından F.A. bu defa Kale Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir giyim mağazasına geldi. F.A. burada da çalışanların dalgınlığından faydalanıp 5 kıyafeti güvenlik alarmı düğmelerini kesip çantasına koydu. Tam bu sırada çalışanlar tarafından fark edilen F.A., suçüstü yakalanıp polise teslim edildi.

Poliste ifade veren F.A., "Parasızlıktan dolayı kıyafet alamıyordum. Şeytana uyup bir anlık gaflette bulunup aldım. Çok pişmanım" dedi. Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen şüpheli kadın savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:17

İLGİLİ HABERLER