Spor
  • 12.11.2017 23:38

Alanyaspor Emre Akbaba için Galatasaray'dan bakın ne istedi

Alanyaspor Emre Akbaba için Yasin Öztekin - Sinan Gümüş + 2 milyon euro istedi..

Emre Akbaba transferi için Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile görüşen Dursun Özbek, Yasin Öztekin - Sinan Gümüş + 2 milyon euro'luk talebi görünce masadan kalktı.

Devre arası transfer sezonunda Emre Akbaba için Alanyaspor’un kapısını çalmaya hazırlanan Galatasaray yönetiminin, başkan Hasan Çavuşoğlu ile ön görüşme yaptığı iddia edildi.

Younes Belhanda’ya alternatif bir isim arayan ve teknik direktör Igor Tudor’un verdiği listeye göre hareket etmeye çalışan sarı kırmızılı yönetimin Emre Akbaba için Alanyaspor’un kapısını çaldığı öğrenilirken, başkan Dursun Özbek’in Hasan Çavuşoğlu ile masaya oturduğu fakat Çavuşoğlu’nun Emre için Yasin - Sinan Gümüş ve 2 milyon Euro talep etmesi üzerine görüşmelerin tıkanma noktasına geldiği ifade edildi. Emre Akbaba’nın Faslı 10 numara Belhanda’dan daha yetenekli ve daha iyi bir futbolcu olduğunu düşünen Alanyaspor cephesi Yasin – Sinan ve 2 milyon euro’dan geri adım atmazken, Galatasaray’ın bu talep üzerine düşünmek için süre istediği bildirildi.

Bu sezon Alanyaspor formasıyla 12 maça çıkan 25 yaşındaki Emre Akbaba 5 gol 3 asist yaptı. Gösterdiği başarılı performansla bir hayli ön plana çıkan sol ayaklı 10 numara, Milli takım teknik direktörü Mircea Lucescu’nun ilgisini çekmiş, oyuncu hazırlık maçlarının kadrosuna dahil edilmişti.

Güncellenme Tarihi : 12.11.2017 23:40

İLGİLİ HABERLER