Spor
  • 20.8.2009 20:43

ALANZİNHO YEDEK KULÜBESİNDE

TRABZON - Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, UEFA Avrupa Ligi'nde Fransa'nın Toulouse FC maçında sürpriz bir biçimde Brezilyalı oyuncu Alanzinho'yu yedek soyundurdu.
Dünkü basın toplantısında Toulouse Teknik Direktörü Alayin Casanova'nın da en çekindiği oyunculardan biri olarak Alanzinho'dan bahsetmesine karşın, Brezilyalı oyuncu yedek kulübesinde oturdu.
Trabzonspor'da ligin ilk haftasındaki Sivasspor maçında sakatlığı, ikinci haftadaki Diyarbakırspor maçında da hastalığı nedeniyle forma giyemeyen Gökhan Ünal, bu sezon ilk kez resmi bir maçta 18 kişilik maç kadrosunda yer aldı.
Teknik direktör Broos, ilk 2 haftada olduğu gibi forvette Umut'u tek oynattı.
Bordo-mavililerde, geçen haftaki Diyarbakırspor maçında savunmada görev yapan Giray'ın yerine Song'u ilk 11'de görevlendirdi.
Sağ bekte Tayfun oynarken, bu mevkide oynayan Serkan Balcı da orta sahada görev aldı.
Bordo-mavililerde sakatlıkları bulunan Yattara ve Zafer Yelen'in yanı sıra Drago Gabriç, eski takımı Hajduk Split formasıyla UEFA Avrupa Ligi maçına çıktığı için, bu maçın kadrosunda yer almadılar.
Karşılaşmaya bordo-mavili taraftarlar aşırı ilgi göstermediler. Bilet fiyatlarının yüksek olması ve geçen hafta Diyarbakırspor maçında alınan yenilginin de etkisiyle maraton tribününün kenarlarında boşluklar olduğu gözlendi.
Karşılaşmaya basın mensupları oldukça ilgi gösterirken 5 Fransız gazeteci de maçı takip etti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:38

İLGİLİ HABERLER