Spor
  • 30.10.2012 09:52

Alex, Aykut Kocaman'ı bombaladı!

Alex, Aykut Kocaman için “İlk tartışmamızda benim için bitmişti” dedi. Alex, taraftarın sevgisinin bazı insanları rahatsız ettiğini söyleyerken, dikilen heykeli için de “Kafası benden küçük, vücudu benden büyük” espirisi yaptı.

Brezilyalı futbolcu, TRTSpor'da yayınlanan Futbol Ateşi programındaki röportajında “Futbol hayatımda, girdiğim en büyük tartışma Aykut Kocaman'la oldu ve yüz yüze bir tartışmaya girdik. Ben biraz ağır bir şekilde onun hakkında neler düşündüğümü söyledim. O da bana açık açık benimle ilgili neler düşündüğünü söyledi. Ve bu noktada da ilişkimiz bitti” dedi.

“TARAFTARIN SEVGİSİ BAZI İNSANLARI RAHATSIZ EDİYOR.”
Alex, Aykut Kocaman’a ait gol rekorunu kırmak gibi bir hedefi olmadığını söyleyerek, “Ben hiç bir zaman bu rekoru kırmak için uğraşmadım, ben işimi düzgün yapıyordum. Rekor kırmak beni endişelendiren bir durum olmadı, çünkü işimi doğru yaparsam arkasından bunların olabileceğini düşünüyorum.“ diye konuştu.

“HEYKELİMİN KAFASI BENDEN KÜÇÜK, VÜCUDU BENDEN BÜYÜK”
Brezilyalı yıldız, dikilen heykeli ile ilgili ilginç yorum yaptı ve “Taraftarın sevgisini sahaya aktarması bazen bazı insanları rahatsız edebiliyor tabii ki ama heykel meselesi, gerçekten çok mutlu edici. Heykelim benden biraz daha büyük, kafası belki biraz küçük olabilir benim kafamdan ancak vücudu benden baya büyük.. Taraftarın sevgisi inanılmazdı. Havaalanında 20:30-21:00 saatleri arasında inanılmaz bir sevgi gösterisi vardı. Sonunda çıkıp onları selamladım çünkü eğer yapmasaydım çok büyük bir karışıklık olacaktı. Dışarıda yanan meşalelerin ateşleri zaten neredeyse havaalanını en az 40 dakika için kapatıyordu” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:35

İLGİLİ HABERLER