Spor
  • 21.5.2014 12:54

Alex’e gol tepkisi

Fenerbahçe’nin eski kaptanı Alex de Souza, Brezilya liginde haftaya damgasını vurdu. Coritiba’nın deplasmanda Cruzeiro’ya 3-2 yenildiği maçta forma giyen ve takımının gollerinden bir tanesinin altına imzasını atan deneyimli futbolcu, bu gol sonrası sonrası hareketleriyle tepki topladı.

Eski bir Cruzeirolu olan Alex de Souza’nın gol atması halinde tepkisiz kalması beklenirken, Brezilyalı futbolcu ise tam tersine aşırı bir reaksiyon göstererek gol sevincini yaşadı. Eski Fenerbahçeli oyuncu 2003’te Cruzeiro forması ile kulüp tarihinin en başarılı sezonlarından bir tanesini geçirmiş ve Brezilya’da şampiyonluğa ulaşmıştı.

Brezilya basını Alex’in hareketinin mavi-beyazlı camiayı üzdüğünü yazdı. Oyuncunun gol sonrası hareketlerinin aşırıya kaçtığı değerlendirmesinde bulunulurken, taraftarlar da sosyal medyada üzüntülerini dile getirdiler. Cruzeirolu taraftarlar Alex’in Fenerbahçe ile yollarının ayrılmasının ardından Belo Horizante sokaklarında bir yürüyüş düzenleyerek, oyuncuya kendi takımlarını seçmesi ve tekrar mavi-beyazlı formayı giymesi yönünde çağrıda bulunmuşlardı.

Stoch’a mesajı var

Öte yandan Alex de Souza eski takım arkadaşı Miroslav Stoch’a bir mesaj gönderdi. Slovak futbolcunun dünyada yılın golü seçilen vuruşunda asisti yapan isim olan Alex, bu gole dair açıklamalarda bulundu. 2012 Puskas Yılın Golü ödülüne layık görülen Miroslav Stoch’un golünü hala unutamadığını söyleyen Alex, “O yıl Stoch’un attığı golde benim de payım vardı. Korneri kullanan ve pası veren oyuncu bendim. Gerçekten çok güzel bir goldü. Ödülü hak ederek kazandı. Çünkü oldukça zor bir vuruşu gerçekleştirmişti. Hala unutamıyorum” dedi.

 

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:56

İLGİLİ HABERLER