Spor
  • 20.10.2005 20:24

ALEX, İKİNCİ SARI KARTIN AĞIR BİR KARAR OLDUĞUNU SÖYLEDİ

İSTANBUL (İHA) - Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04 ile oynadığı karşılaşmanın son dakikalarında kırmızı kart gören Brezilyalı futbolcu Alex, çok üzgün olduğunu söylerken, kart için "Adaletsiz bir karardı" dedi.


Kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Alex, 10 yıllık futbol yaşamında 3. kez cezalı duruma düştüğünü belirtti. Verilen kararı adaletsiz bulduğunu ifade eden Alex, "Maçın sonuna doğru gördüğüm sarı kart belki adaletliydi, ancak faulüm çok sert olmadı. Geç yetişmiştim ve rakibe arkadan dokundum. İlk yarıdaki sarı kart pozisyonunda ise Rafinha'ya hiç dokunmadım bile. Futbolda bunlar oluyor, ama bir sonraki maçta oynayamayacak oluşum, beni üzüyor. Çünkü çok önemli bir maç olacak. Alex, son kırmızı kartını 1998 yılında Palmeiras'ta oynarken gördüm" diye konuştu.

 
Futbolda rakibe şans verilmemesi gerektiğini vurgulayan Alex, "İlk yarıda çok iyiydik ve birçok pozisyona girdik. Bunları kaçırdık ve maçın skorunu ilk yarıda belirleme şansını kaybettik. İkinci yarıda rakip çok iyiydi. İki kez öne geçmelerine rağmen iki kez beraberliği sağladık ve daha kötü bir durumdan kurtulduk" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:51

İLGİLİ HABERLER