Spor
  • 15.10.2008 13:00

ALEX İLE İLGİLİ ŞOK İDDİA!

Fenerbahçe’de sezon sonunda çok önemli gelişmeler yaşanacak. En önemlisi Sarı-Lacivertli kulübün başkanı ve yönetim kurulu için seçim yapılacak. Başkan Aziz Yıldırım kongrede yeniden aday olacak. Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Yıldırım yeniden seçilse ya da mayıs ayına kadar hiç kimsenin beklemediği kadar büyük bir sürpriz olup Yıldırım’dan başka biri başkanlık koltuğuna otursa bile yeni yönetim kurulu çok sıkıntılı bir transfer dönemi geçirecek gibi gözüküyor. Zira Fenerbahçe’nin omurgasını oluşturan Lugano, Deivid, Roberto Carlos, Selçuk, Tümer, Volkan Babacan ve Volkan Demirel’in sözleşmeleri sona eriyor.
BREZİLYA’DA ORTAYA ÇIKTI
Fenerbahçe’nİn sözleşmesi sona eren futbolcularla geçmişte kötü anıları var. Tuncay, Aurelio gibi sembol futbolcular Sarı-Lacivertli kulübe bonservis bedelinden para kazandırmadan bedavaya uçup gittiler. Ancak Fenerbahçe yönetiminin bu olaylardan ders alıp, bu kez sözleşmesi sezon sonunda biten futbolcularla ilgili şimdiden bir çalışma başlattığı öne sürüldü. Brezilya’nın Jornal da Tarde gazetesinde Palmeiras’ın Alex’e talip olduğunu yazan Juliano Costa isimli gazeteci, bir sırrı da ortaya çıkardı.
ALEX BİZİM RÜYAMIZ
Costa, Fenerbahçe yönetiminin Alex’e futbol kariyerinin sonuna kadar Sarı-Lacivertli kulüpte forma giymesi için yeni bir sözleşme önerdiğini yazdı. Haberde şu ifadeler kullanıldı: Alex, Palmeiras’ın planlarından hiç eksik olmadı. Futbol Direktörü Genaro Marino, Alex’in yeni yılda Palmeiras’a dönmesini planladıklarını belirterek ‘Alex bizim en büyük rüyamız’ dedi. Alex, birkaç yıl daha Avrupa’da kalmak istiyor. Fenerbahçe de Alex’e ömür boyu sözleşme teklif etti. Alex kararını aralık ayında verecek. Palmeiras global ekonomik krizden etkilendi. Yönetici Luiz Gonzaga Belluzzo “Dolar böyle devam ederse Alex’in sılaya dönmesi neredeyse imkansız” dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:22

İLGİLİ HABERLER