Spor
  • 30.6.2008 16:06

ALEX: ÖNEMLİ OLAN YAŞI DEĞİL İŞİ!

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex De Souza, sarı-lacivertli takımda önümüzdeki günlerde göreve başlayacak olan teknik direktör Luis Aragones'in yaşına değil, yapacağı işe bakılması gerektiğini söyledi.

Alex, sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, İspanyol teknik direktör için ''Onun yaşına değil, işine bakılmalı'' dedi. Aragones'in yaşlı olduğu yönündeki söylemleri gereksiz bulduğunu kaydeden Alex, şöyle konuştu:
''Kendisi sağlıklı ve çalışabiliyor. Önemli olan da budur. 2008 Avrupa Kupası'nı kaldırmış bir milli takımın teknik direktörü. Aragones buraya gelip kendi anlayışını bize yansıttıktan sonra bir oyun şablonu çıkacaktır. Burada bizlerin performansını da görme imkanı bulacak. Avrupa'da 44 yıl sonra İspanya'ya kupa kazandırmış bir teknik direktör. Hem İspanya'yı hem de kendisini kutluyorum.''

Brezilyalı futbolcu, önümüzdeki sezon hedeflerinin her zaman olduğu gibi başarıya endeksli olduğunu da ifade ederek, ''Her sezon olduğu gibi hazırlık çalışmalarına başladık. Bu çalışmaların bize sezon içinde ne kadar faydalı olacağını çok iyi biliyoruz. Önümüzdeki sezon en iyi performansımızı tüm kulvarlardaki mücadelelerimize yansıtacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:13

İLGİLİ HABERLER