Spor
  • 14.1.2014 19:32

Alex Telles niçin gelemiyor, İşte cevabı

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği ve yılan hikayesine dönen Alex Telles transferinde neler yaşanıyor? İşte tüm detaylar

Galatasaray’ın bir türlü renklerine katamadığı Alex Telles transferinde karşılıklı yapılan açıklamalar sonrasında transferin nasıl sonuçlanacağı merak konusu.

Önceki günlerde transferin bittiği haberlerinin ardından Brezilya basınına konuşan Gremio Sportif Direktörü Rui Costa transferin gerçekleşmesi için teminatın yatırılması gerektiğini ancak ondan sonra Telles’in Galatasaray’a imza atabileceğini belirtmiş ve transfer askıya alınmıştı. Galatasaray kulübü tam transferden vazgeçecek duruma gelmişken devreye Alex Telles’in transfer edilmesini isteyen İtalyan hoca Mancini girmiş ve transferin çözülmesini istemişti. Bunun üzerine Gremio’yla tekrar transfer girişimlerine başlayan Galatasaray teminat konusunda Brezilya kulübünden süre istedi.

Telles’in menajeri Fernando Otto ise bu gelişmeler yaşanırken transfer için Galatasaray’ın gerekli teminatları Pazartesi günü kulübüne göndereceğini belirtmiş ve bu hafta içinde İstanbul’a geleceklerini açıklamıştı. Dün Brezilya basınında çıkan son dakika haberlerinde de Otto'nun dediği gibi Galatasaray’ın teminatı yatırdığı ve oyuncunun Türkiye’ye doğru yola çıkacağı aktarılmıştı.

Ancak bu sabah saatlerinde Gremio’ya yakın Zero Horo adlı internet sitesinin Gremio’nun avukatı Gabriel Vieira’yla yaptığı röportaj transferde yine pürüz var yorumlarına sebep oldu. Gabriel Vieira yaptığı açıklamada Galatasaray kulübünden gerekli teminatın gelmediğini ve Telles’in takımla birlikte kamp çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

Tüm bu gelişmeler sonrasında Alex Telles’in menajeri Fernando Otto transfere el attı. Brezilya’da Porto Alegre’de gazetecilik yapan ve Gremio kulübüne yakınlığıyla bilinen gazeteci Rafael Pfeiffer sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla transferde gelinen son noktayı ortaya koydu.

Rafael Pfeiffer yaptığı açıklamalarda Fernando Otto’nun transfere el koyduğunu ve bugün içerisinde yaşanan sıkıntıların çözüleceğini aktardı. Ayrıca oyuncu ve menajer Fernando Otto’nun Çarşamba günü İstanbul’a gitmesini beklediklerini belirtti.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:29

İLGİLİ HABERLER