Spor
  • 10.1.2014 00:19

Alex Telles transferini Riera mı yatırdı

Teknik direktör Roberto Mancini, Galatasaray'da ismi gönderilecekler arasında geçen İspanyol oyuncunun takımda kalmasını istiyor.

Sarı-kırmızılı ekipte yabancı kontenjanında yaşanan sıkıntı nedeniyle takımdan gönderilmesi beklenen Riera’ya teknik direktör Roberto Mancini’den iyi haber geldi. İtalyan çalıştırıcı, ligde fazla forma şansı vermediği Riera’nın takımda kalması yönünde rapor verdi.

Yabancı kontenjanındaki kısıtlama nedeniyle İspanyol oyuncudan yeterince faydalanamayan Mancini, buna rağmen Riera’yı takım içerisinde oyun zekası en yüksek isimlerden biri olarak görüyor. Riera’nın tecrübesini ve sarı-kırmızılı ekipte üçüncü yılını geçirmesini avantaj olarak değerlendiren başarılı çalıştırıcı, ligin ikinci yarısında İspanyol oyuncudan faydalanmak istiyor. Mancini’yi Riera konusunda etkileyen diğer hususların başında 31 yaşındaki oyuncunun bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği başarılı performans geliyor.

Riera bu sezon Spor Toto Süper Lig’de sadece 4 maçta forma şansı bulabilirken, Şampiyonlar Ligi’nde ise oynanan 6 maçın 5′inde sahaya çıktı. Bilindiği üzere Riera ile Anderlecht ve Real Betis’in yanı sıra çeşitli Avrupa kulüpleri ilgileniyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:37

İLGİLİ HABERLER